Ki nem várja február 17-re? Tünetek vannak? Mikor érdemes tesztelni?
4-es vagyok!!
kérdező:én is így vagyok a vitaminokkal!!tehát ráérek akkor elkezdeni szedni ha már tudom,hogy babás vagyok!!milyen hosszúak a ciklusaid??hogy hamarabb kellet volna lennie a beágyazódásnak??mikor volt meg utoljára??
Szia!
28 napos és január 20án volt meg utoljára. Úgyhogy ez már nem beágyazódás szerintem.
kérdező:
igen értem!!hát sajnálom!!
nekem jan.18-20 volt meg utoljára!!akkor kezdődött a ciklusom!!de nekem átlagosan 32 naposak a ciklusaim!!
4-es voltam!!
Első vagyok, nekem megjött, tudtam hogy meg fog, mert jött ez a bugyborékoló érzés meg egymás után a pukizások és megjön érzés. Nem erős a mensi, de ez már biztosan az, mert raknom kellett be egy tampont, csöpögött belőlem...
Nektek drukkolok és majd felnézek néha, hogy álltok! Nekem a fiókomban fog megromlani az összes tesztem, már mindjárt lejárnak, olyan régóta nem sikerül a baba...én meg amúgy 28 éves vagyok és első baba lenne, ha lesz egyáltalán valaha...
4-es vagyok:
első:sajnálom,hogy megjött!!
4-es vagyok!!
akkor már csak 2 -en vagyunk??hát ez jó!!pedig tök jó lett volna mindenkinek összejött volna a baba!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!