Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Próbálkozik valaki most...

Próbálkozik valaki most december óta babával?

Figyelt kérdés
Hogy érzitek,sikerült most,vagy már tudjátok az eredményt esetleg...
2012. jan. 24. 18:30
1 2 3 4 5 6 7 8
 71/80 anonim ***** válasza:

sziasztok.sajnálom hogy megjött nektek.szerintem nekem is jön nemsoká,mert eléggé éhenkórász lettem ma délután már,és ez nekem előjel szokott lenni sajna.majd kiderül :(

Kérdező!nekem 38 napos ciklus után egy 26 napos jött(9 nappal ovu után jött meg).most a 24. napon vagyok és 7 nappal ovu után.elvileg majd jövő hétfőn nem kéne megjönnie.majd kiderül.

2012. febr. 6. 20:17
 72/80 A kérdező kommentje:
Akkor nem csak én vagyok ilyen szanaszét! :)
2012. febr. 6. 20:55
 73/80 dorci88 válasza:
Na akkor ugy latom, h 7-esen kivul nem jott ossze senkinek...csak hogy csatlakozzam a sorhoz, nekem is megjott tegnap este, majdnem 3 hetes kesessel... :( Na de fel a fejjel :) uj honap, uj lehetoseg :)
2012. febr. 7. 10:59
 74/80 anonim ***** válasza:
kezd gyűleni a mensis tünet nálam.ma feszült vagyok,de iszonyatosan,meg kicsit görcsölget odalenn.ugyhogy szerintem 1-2 nap és megjön :(
2012. febr. 7. 11:19
 75/80 A kérdező kommentje:
Csacsi,ez még nem tuti! Az a biztos,ami már megvan,vagy ami már elmúlt! :D Még ne add fel! :) Szorítok! :)
2012. febr. 7. 21:25
 76/80 anonim ***** válasza:
hát most nem tudom mi van,mert a hőm viszont ma felfele megy,ugyhogy még bármi lehet.majd kiderül.elvileg ha 14 nap a luteális szakaszom,akkor csak hétfőre nem várom,de mióta nem szedem a bogyót jól felborult minden.
2012. febr. 8. 07:46
 77/80 A kérdező kommentje:
Csacsi,mióta nem szeded a gyógyszert? Nekem ajánlottak egy premens nevű gyógyszert,ami beállítja a ciklust! :)
2012. febr. 8. 17:30
 78/80 A kérdező kommentje:
Ja,a hőm nekem is feugrott ma,pedig ma vagyok az 5. ciklusnapom! És nem csak ma ugrott fel,már egyszer volt ilyen 3. napon is!
2012. febr. 8. 17:31
 79/80 anonim ***** válasza:

ez a 3.ciklusom gyógyszer nélkül.nov elején hagytam abba.először 38 napra jött meg,utána meg 26 napra.na most nem tudom,mert a 26. napon vagyok.pár napja görcsölgetek,ezért gondoltam h meg fog jönni,meg persze a farkaséhség,meg tegnap a feszültség idegesség.ezek nekem mind előjelek szoktak lenni,de a hőm mást mutat.

[link]

belinkelem hátha valamelyőtök értelmezni tudja.mondjuk most néztem,hogy az előzőben is elötte pár nappal h megjött volna feljebb ment,majd elötte nap lejebb esett kicsit,aztán mensi alatt meg lement alaphő alá.nem tudom.áááááááááá

2012. febr. 8. 17:48
 80/80 A kérdező kommentje:
Én ebből az látom,hogy a 17. napon volt p.é.,tehát elvileg a 31. napon kellene megjönnie! Nem?
2012. febr. 8. 19:20
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!