Próbálkozik valaki most december óta babával?
Figyelt kérdés
Hogy érzitek,sikerült most,vagy már tudjátok az eredményt esetleg...2012. jan. 24. 18:30
51/80 anonim válasza:
sziasztok.én most vagyok túl a pé-n ugyhogy csak várakoznom kell türelmesen,remélem meg lesz a rózsája a türelmemnek.2 hét,de messze van :(
52/80 A kérdező kommentje:
Én múlthét szerdán voltam együtt párommal,és csütörtökön kezdett szúrkálni a hasam,péntek szombat már erős volt,akkor volt p.é-em! Most meg kedd szerda megint szúrkált a hasam,de most feljebb a köldök alatt közvetlen,meg tegnap este alul mintha keresztbe nyilalt volna! Lehet felfáztam,de pisilni egyeltalán nem járok többet! A mellbimbóm is érzékeny,olyan,mintha égne! Ha megnyomkodom a cicim,persze nem erősen,csak mint az önvizsgálatnál,akkor a bimbó körül érzem,hogy kicsit fáj! De szerintem ez meg a hidegtől van! Valahogy nem érzem,hogy terhes lennék! Meg ezek még korai tünetek lennének,mert még csak a 23.ciklusnapon vagyok!
2012. febr. 2. 07:52
53/80 A kérdező kommentje:
Dorci,3-es nektek meg szúrkolok! :)
2012. febr. 2. 07:52
54/80 dorci88 válasza:
Kedves kérdező! Remélem, sikerül, ha már érzel ilyen dolgokat, az sztem biztató lehet :)
Én mostanában semmit nem érzek, némi hasfájáson kívül. Már a múlt heti nagymértékű zabálási kényszerem is elmúlt, libidóm kb nullán van, de még mindig nem jött meg...tesztelni egyenlőre nem merek, mert félek, h megint negatív lesz...majd talán jövő 7en ha addig nem lesz semmi...
Pedig úgy szeretném, ha legalább vmelyik reggel hányingerre, esetleg hányásra ébredhetnék :D
55/80 anonim válasza:
Sziasztok, 7-es vagyok! Reggel teszteltem és képzeljétek POZITÍV lett!!!! =)))) Olyan nagyon boldog vagyok! El se hiszem! Lányok kitartást előbb utóbb nektek is ott fog virítani a két csík! Sok sikert!
56/80 A kérdező kommentje:
Az a furcs,hogy én figyeltem ezeket a tüneteket,pl.ma sem szúrt a hasam reggel,de aztán elkezdett,és a cicim is úgy vettem észre,hogy bohóckodtunk a konyhába,és ugráltam,és mintha dörzsölte volna a poló meg a pulcsi! Azért néztem meg este! Tehát nem beképzelt tünetek,nem figyelem a testem változásait,ha baba lesz úgyis kiderül,de nincs meg bennem az a babát várok érzés valahogy! :( Majd lesz valami...
2012. febr. 2. 12:13
57/80 A kérdező kommentje:
GRATULÁLOK 7-ES!!!!!!!!!!! DE SZUPI!!! Akkor már csak egészséget kívánok hozzá! Nagyon jó,remélem senkinek sem kell már sokat várnia,és átérezheti a te boldogságod! :)
2012. febr. 2. 12:15
58/80 A kérdező kommentje:
Bocs,ezt elírtam! Szóval az a furcsa,hogy én NEM figyeltem a tüneteket,mert tuti nem lehetek babás,mert csak 1x voltunk együtt ovu előtt! :( Tudom,hogy ez is elég hozzá,de nem hiszem! :(
2012. febr. 2. 12:17
59/80 anonim válasza:
7-es gratulálok.egyébként kinek mikor kéne nem megjönni.már elvesztettem a fonalat.én jövő 7 végére nem várom.valentin napi meglepi lenne apának a teszt ha összejött a baba most.
60/80 A kérdező kommentje:
Csacsi,én eddig 16-ra nem vártam,mert az előző ciklusom 36 napos volt,és 2-án kellett volna a peteérésnek lennie,de már meg volt múlthéten a p.é.,így nekem is valentin napi ajándék lenne,mert most úgy számolom 10-12-e körül kell nem jönnie! :) Akkor szoríthatunk egymásnak! :)
2012. febr. 2. 13:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!