Próbálkozik valaki most december óta babával?
7es vagyok. Akiknek sikerült most, azoknak tényleg szívből gratulálok. Akik meg még próbálkoznak azoknak meg sok sikert. Kedves utolsó, remélem a tünetek amiket felsoroltál valóban a kicsi babót jelzi. Azonban ami mosolyt csalt az arcomra az az hogy nekem mindenben épp az ellenkezője volt mikor első gyermekem a pocakban volt. Étvágyam nem igazán volt, nekem nem hogy székrekedésem nem volt, hanem egyenest ment a hasam. De ez nekem volt így,és mint mondani szokás, minden várandósság más. Nekem se jött még meg. Ami miatt egy icipicit reménykedek az az hogy általában menstruáció előtt a libidóm az egekben van, most azonban valami bánya mélyén lehet. :) Más szokatlan sajna nem tapasztalok magamon, de a tegnapi elkeseredésem után már tudom, hogy amikor elérkezik az idő, úgyis jönni fog a pindur. További jó próbálkozást mindenkinek. Ha gondoljátok jelzem majd hogy megjött e vagy esetleg kiderült hogy van e valaki odabent! Szép napot!
2012. jan. 27. 11:15
32/80 A kérdező kommentje:
Hát dorci nagyon szurkolok neked! :) Én meg pont azt hallottam,hogy a gyógyszer abbahagyása után nagyobb az esély a terhességre! Még volt olyan ismerősöm is,akiknek nem sikerült a baba,és a doki mondta,hogy 3 hónapig antibaby,utána szex,és sikerült is nekik! Bár lehet ez csak véletlen! :) Nem tudom,de nekünk is szívünk vágya egy baba! :)
33/80 A kérdező kommentje:
Szia 7-es! Naná,hogy írd meg mi lett az eredmény! :D
34/80 dorci88 válasza:
Hát úgy látszik, ahány ember, annyi féle :) mindenki más "jeleket" észlel magán, mindenki mást hallott a gyógyszeres dologról, hát majd meglátjuk, mi lesz :D Remélem mindegyikünknek sikerülni fog, ha nem is most, akkor köv hónapban :) (bár remélem, hogy nem kell addig várni:). És remélem, hogy kibírok még 1-2 napot a következő tesztelésig, amikor is tudok majd egy rendes reggeli vizeletet produkálni :), mert ezen a héten éjszakás műszakban dolgoztam, és szerintem kicsit összekavarodott nálam ez a reggeli vizelet dolog :)
2012. jan. 27. 20:54
35/80 A kérdező kommentje:
Dorci,mióta próbálkoztok? Mi most vagyunk a 2. honapnál,az első után 36 napra megjött! :(
3as vagyok!
Nekem ugye vasárnap nem kellene megjönnie, szerdán 10sel teszteltem, de akkora negatív lett, mint egy ház. Valaki azt írta, hogy a nemvárt előtti 3. napon erős pozitívat tesztelt. Kicsit lelombozott. :-( Persze tudom nem vagyunk egyformák, meg nekem nem napra pontos a menzeszem, 1-2 nap eltérés mindig van. Szóval még reménykedek, bízom benne, hogy csak sikerült, ha nem jönne meg, szerdán tesztelek. A lányomat is azon a napon mutatta ki a teszt. :-)
Szorítok nektek!
2012. jan. 27. 21:29
Lemaradt, hogy nekünk a 2. babánk lenne, a lányunk elsőre sikerült, biztosan szerencsénk volt. A 2. baba pedig 7 hónapja várat magára.
2012. jan. 27. 21:30
38/80 dorci88 válasza:
Mi október óta próbálkozunk, hát, előtte igencsak 28-30 napra jött meg mindig, mostanában viszont kicsit mindig csúszik, nem tudom, hogy a kettőnek van-e köze egymáshoz. Most viszont már a 37. napon tartok, és még mindig semmi. A párom szerint eléggé rágörcsölök, szerintem nem annyira, hogy az befolyásolna bármit is. Mondjuk nem vagyunk elkésve, mert 23 éves vagyok, ő pedig 29, csak hát én már nagyon szeretném, ha összejönne a bébi :)
2012. jan. 27. 21:45
7-es vagyok!
Ma hajnalban megjött. Egyik szemem sír, a másik nevet. Sír, mert most nem jött össze, de nevet, hogy itt az új alkalom hamarosan a próbálkozáshoz!
2012. jan. 28. 10:41
7-es sajnálom hogy megjött.de a következőre majd sikerül!!!
nekem most lesz elvileg a napokban pé-m.bőszen csinálgatom már az lh-teszteket.egyre erősebb,a tegnapi már szinte,de még nem az igazi:)
dorci neked meg,lehet h csak későn mutatja ki a teszt a terhességet,mert ez is megeshet.
2012. jan. 28. 13:18
Kapcsolódó kérdések: