Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Próbálkozik valaki most...

Próbálkozik valaki most december óta babával?

Figyelt kérdés
Hogy érzitek,sikerült most,vagy már tudjátok az eredményt esetleg...
2012. jan. 24. 18:30
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/80 dorci88 válasza:

7es, sajnálom :(, de hátha legközelebb :) ...én még minden nap szurkolok magamnak, hogy "csak ma meg ne jöjjön" :)

csacsi44, ti pedig szorgoskodjatok :)

azt viszont nem tudom, h ilyenkor, ha esetleg tényleg baba van, akkor semmilyen barna folyásnak nem kellene lennie?

2012. jan. 28. 18:07
 42/80 anonim ***** válasza:
dorci.van akinek van barna folyása van akinek nincs.nekem 5 hetesen volt 4 napig amikor a fiammal terhes voltam.mikor tesztelsz megint?
2012. jan. 28. 19:44
 43/80 dorci88 válasza:
Épp most vagyok túl ismét egy negatív teszten...pedig ez most rendesen 8 óra alvás utáni reggeli vizeletből volt... :(
2012. jan. 29. 09:41
 44/80 A kérdező kommentje:
Szia Dorci! Azt mondtam pár napot szokott késni néha! Lehet korai volt a teszt! A hét közepén próbáld újra! Én szorítok! :) Akinek megjött,annak sok sikert kívánok a következő próbálkozásnál! Szorítok mindenkinek! Szerintem most nekem sem 16-a lesz a nem várt napja,mert hétvégén,meg előtte szúrkált a hasam! Szerintem peteérésem volt,tehát már 12-e körül meg fog jönni szerintem! Persze szerdán együtt voltunk párommal,csütörtökön már szúrkáltam,és pont most nem tudtunk együtt lenni a hülye beosztás miatt! :( De remény van,mert egy nap sikerült előtte! De lehet ez kevés,miért sikerlne a 2. hónapban? De ha most nem,akkor majd a következőnél! :)
2012. jan. 30. 08:23
 45/80 A kérdező kommentje:
Ja,bocs mondtad! :)
2012. jan. 30. 08:51
 46/80 anonim ***** válasza:
Sziasztok! 7es vagyok. Képzeljétek, mára el is múlt a menstruációm! Mitől lehet? Talán mégis sikerült?
2012. jan. 31. 11:35
 47/80 A kérdező kommentje:
Tesztelj egyet hétvégén! :)
2012. jan. 31. 12:08
 48/80 dorci88 válasza:

Kedves 7es! Szurkolok, h sikeruljon! (bocs, h nincs ekezet, csak telefonrol irok) Baratnomnek is az utolso menstruacioja olyan semmilyen volt, nem is ertette, volt is meg nem is, most pedig 5 es fel honapos kismama :)

Nekem meg mindig semmi...meg se jott, de most nem is erzek semmi furcsat...

2012. jan. 31. 18:23
 49/80 anonim ***** válasza:
Köszönöm Dorci! Hétvégén tesztelek megint! Neked kitartást!
2012. jan. 31. 21:14
 50/80 anonim ***** válasza:

Sziasztok a 3-as vagyok!

Nekem ugye vasárnap nem kellett volna megjönnie, nem is jött meg. Tegnap teszteltem nem reggeliből 25-el, és negatív lett. Lehet korai volt? 2 éve a lányomat, a 4. napon mutatta ki, addig negatív volt. Nekem ennyit késni nem szokott, gyakori pisilés, derékfájás, mindjárt megjön érzés a tünetem. Majd írok holnap mi lett az eredmény!

Drukkolok nektek!

2012. febr. 1. 07:18
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!