Próbálkozik valaki most december óta babával?
7es, sajnálom :(, de hátha legközelebb :) ...én még minden nap szurkolok magamnak, hogy "csak ma meg ne jöjjön" :)
csacsi44, ti pedig szorgoskodjatok :)
azt viszont nem tudom, h ilyenkor, ha esetleg tényleg baba van, akkor semmilyen barna folyásnak nem kellene lennie?
Kedves 7es! Szurkolok, h sikeruljon! (bocs, h nincs ekezet, csak telefonrol irok) Baratnomnek is az utolso menstruacioja olyan semmilyen volt, nem is ertette, volt is meg nem is, most pedig 5 es fel honapos kismama :)
Nekem meg mindig semmi...meg se jott, de most nem is erzek semmi furcsat...
Sziasztok a 3-as vagyok!
Nekem ugye vasárnap nem kellett volna megjönnie, nem is jött meg. Tegnap teszteltem nem reggeliből 25-el, és negatív lett. Lehet korai volt? 2 éve a lányomat, a 4. napon mutatta ki, addig negatív volt. Nekem ennyit késni nem szokott, gyakori pisilés, derékfájás, mindjárt megjön érzés a tünetem. Majd írok holnap mi lett az eredmény!
Drukkolok nektek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!