Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Próbálkozik valaki most...

Próbálkozik valaki most december óta babával?

Figyelt kérdés
Hogy érzitek,sikerült most,vagy már tudjátok az eredményt esetleg...
2012. jan. 24. 18:30
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/80 anonim ***** válasza:

Edit gratulálok neked.nekem most lesz peteérésem a napokban,ugyhogy most drukkoljatok,hogy a fiam rendesen elaludjon esténkként,mert kései alvó pár napja(10-11 között),egyébként ugy fél 10 körül szokott elaludni,de most valamiért kínoz minket.szerintem érzi,h nagyon összebújnánk apával :)

Emerencia,remélem neked meg csak későn mutatja ki a teszt h babás vagy és azért lett eddig nega.

2012. jan. 26. 11:08
 22/80 anonim ***** válasza:

Nekem ma negatív volt a 10-es teszt 3 nappal a nemvárt előtt, de azért még reménykedek.

Szorítok mindenkinek, akinek pedig sikerült gratulálok!

2012. jan. 26. 11:10
 23/80 anonim ***** válasza:
100%
A 2. vagyok.Úgy döntöttem nem várok(23.-án kellett volna megjönnie),és ma teszteltem.Határozott,erős POZITÍV!Corax tesztet vettem,úgy látszik,ez jó omen volt,mert 2 gyerkőcünknél is ilyet használtam.Drukkolok mindnekinek!
2012. jan. 26. 11:11
 24/80 anonim ***** válasza:

7es vagyok. Biztosra akartam menni, így ma reggelig vártam!

Sajnos akkora negatív lett mint egy ház! Olyan nagyon szomorú vagyok most!!!!! :(

2012. jan. 26. 13:05
 25/80 Emerencia76 ***** válasza:
2-es nagyon nagy gratula!!! :D
2012. jan. 26. 13:45
 26/80 Emerencia76 ***** válasza:
7-es :( ne add fel!!!!
2012. jan. 26. 13:46
 27/80 anonim ***** válasza:
A 2. vagyok.Emerencia76,nagyon szépen köszönöm!Igazán szerencsésnek érzem magam,mivel ez csak a 2. próbálkozós hónap volt,és 39 éves múltam...nagyon drukkolok Neked is!
2012. jan. 26. 17:21
 28/80 A kérdező kommentje:
Hát én mindenkinek gratulálok! Hihetetlen boldogság lehet,már én is nagyon várom a pozitív tesztet,de valahogy nem érdekel megjön-e! :D Nem görcsölök ezen,úgysem az lesz,amit én akarok,inkább pár hónappal később,de legyen egészséges baba! De azért persze,hogy nem akarom,hogy megjöjjön,és jobb lenne minél előbb! :D:D:D:D De próbálok nem erre gondolni,és úgy érzem sikerült,mert nem vagyok elkeseredve,hogy nincs tünetem,de azért nem várom a mensit! :D:D
2012. jan. 26. 19:59
 29/80 dorci88 válasza:

Sziasztok! Gondoltam, én is hozzászólok, bár mi nem december, hanem október óta próbálkozunk a párommal :)Gyógyszert soha nem szedtem, a védekezést megoldottuk másképp (állítólag aki nem szedett gyógyszert, az hamarabb teherbe eshet) Eddig még semmi eredmény nem volt, bár ebben a hónapban 18-ára vártam, amit nem is vártam igazán :), azóta figyelem magamon a jeleket. Tegnap du vettem tesztet, de nem bírtam kivárni a reggeli első vizeletet, megcsináltam még tegnap, negatív lett. Kicsit el is kenődtem, mert nagyon szeretnénk már babát. Megbeszélni nem merem senkivel, mert félek, hogy beleélés után pofáraesés lesz. (pedig azért jó lenne, ha valaki nálam tapasztaltabbal beszélhetnék erről, de gondoltam, majd hátha itt sikerül) Észlelek furcsaságokat az elmaradt menstruáción kívül, pl: enyhe alhasi fájdalmakat érzek, egy ideje eléggé székrekedős vagyok, néha úgy érzem, mintha a hasamban történne valami, és nem igazán bírom, ha akár picit is szorít a farmer, mostanában eléggé fázós vagyok, és az étvágyam is határozottan nőtt.

Attól félek, hogy csak belemagyarázom ezeket a dolgokat, de azért néhány nap múlva szép csendben elvégzek még egy tesztet, szigorúan reggel :)

Úgyhogy kisvuk, azt hiszem, nagyjából egy cipőben vagyunk:)

2012. jan. 27. 08:28
 30/80 dorci88 válasza:
Most látom csak, hogy a mellérzékenységet kihagytam a sorból, bár nem érzékenyebb, mint menstruáció előtti napokban...
2012. jan. 27. 08:46
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!