December 2-án hagytam abba a gyógyszer szedését! December 6-án meg is jött! 15,17,18,20-án voltunk együtt párommal! Kb.25-től 29-ig minden nap éreztem szúrkálást a hasam alján! Lehet, hogy babát várok?
ha a hasszurkálás jelezte a ovut, akkor onnantól számított 14. nap kb, amikor érdemes tesztelni. a hcg termelés csak a beágyazódás után indul meg, és az lehet 7-12 napig.
ha a mensid biztos rendszeres, akkor a 30. nap már kimutatja általában, ha halványan is.
csak tabletta után rögtön nem biztos, hogy meg fog jönni időben, mert lehet, hogy egyből nem is lesz pé.
bocs a nagybetűk hiánya miatt, remélem segítettem.
Szia!
Nekem is így kezdődött :)
Meg nem tudtam rendesen behúzni a hasam.. Bár én nem gondoltam terhességre, de az lett belőle :) A hányinger jóval később jön csak....
Sajnos az van, hogy butítják az embereket azzal kapcsolatban, hogy ezek milyen szuper tabletták, és milyen alacsony hormontartalmúak.
Én teljesen megdöbbentem, amikor utánajártam a dolgoknak, és szembesültem a gyógyszergyártók altatásával.
Nem hiába ajánlja néhány orvos, hogy várjunk 3 hónapot a tabletta szedése után.
Legalább is a lelkiismeretesebbek.
Még a dohányosoknak is kell ez a pár hónap kiürülni a nikotintól, akkor gondolhatod mennyire fontos lenne, hogy a hormonok távozzanak.
Na nem ijesztgetni akarlak, ha érdekel a téma, akkor linkelek neked jó cikkeket.
Én változatlanul szurkolok neked, én is vagy 10 évig szedtem a tablettákat, végül gyógyszeres segítség kellett sajnos, de sikerült a baba.
(asszem második hozzászóló voltam megint :) )
én a Bisecurin miatt kezdtem el kutatni,mert Anyu azt szedte előttem, és kíváncsi voltam a mellékhatásaira.
Innen erről az oldalról infó alapon tovább tudsz tájékozódni!
Szóval nagyon drukkolok neked, tényleg maximális jóindulattal írtam, amit írtam, tehát lehet , hogy jobb,ha nem most lesz baba.
És kezdjél el terhesvitamint szedni már most szerintem.
Nekem is kellett mikor már próbálkoztunk :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!