Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » December 2-án hagytam abba a...

December 2-án hagytam abba a gyógyszer szedését! December 6-án meg is jött! 15,17,18,20-án voltunk együtt párommal! Kb.25-től 29-ig minden nap éreztem szúrkálást a hasam alján! Lehet, hogy babát várok?

Figyelt kérdés
Tegnap kb.5 percig görcsöltem,azt hittem megjön,mert tök olyan volt! Aztán ma reggel is görcsöltem,mondom biztos megjön,mert ma kellene,de ezek az éppenhogy csak görcsök kb.1-2 órát tartottak,azóta nem fáj,és semmi jele! Nem is jött meg! 30-án teszteltem egy negatívat! Szeretnénk babát,de se hányinger,sem mellfeszülés,semmi más,csak fel vagyok puffadva! Mikor teszteljek legközelebb?
2012. jan. 3. 12:16
1 2 3
 21/21 A kérdező kommentje:

NAGYON GRATULÁLOK A KISLÁNYHOZ! 4D-n voltál? vagy te most hányadik hétben vagy?

Most odafigyelek mit iszok,szénsavas helyett rostos,vitamin dús cuccok jöhetnek csak! És sokkal jobban esik,mint kola,vagy a gyömbér! :D Már hónapok óta szedek vitanorma A,D,B1,B2,B6,B12 vitamint,és nemsokára elkezdem a C-t is! Azt még tudok bevinni eleget narancs,grapefruit,pomelo formában! :) Ennyi amit teszek a babáért,sem muszály szax,sem ovu nap számítás,sem görcsölés,csak spontán szex,és egészségesebb élet! :)

2012. jan. 12. 20:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!