Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » December 2-án hagytam abba a...

December 2-án hagytam abba a gyógyszer szedését! December 6-án meg is jött! 15,17,18,20-án voltunk együtt párommal! Kb.25-től 29-ig minden nap éreztem szúrkálást a hasam alján! Lehet, hogy babát várok?

Figyelt kérdés
Tegnap kb.5 percig görcsöltem,azt hittem megjön,mert tök olyan volt! Aztán ma reggel is görcsöltem,mondom biztos megjön,mert ma kellene,de ezek az éppenhogy csak görcsök kb.1-2 órát tartottak,azóta nem fáj,és semmi jele! Nem is jött meg! 30-án teszteltem egy negatívat! Szeretnénk babát,de se hányinger,sem mellfeszülés,semmi más,csak fel vagyok puffadva! Mikor teszteljek legközelebb?
2012. jan. 3. 12:16
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
Hát ma reggel csináltam egy tesztet,és negatív! Tehát csak a gyógyszer abba hagyása miatt késik! (vagy még korai?) :( Bár így lehet jobb is,amiket írtál... Most egy kicsit felelőtlennek érzem magam! :( Köszönöm a segítséget,és az olvasmányokat! Szép napot!
2012. jan. 5. 06:44
 12/21 anonim ***** válasza:

Nem hiszem, hogy korai lett volna a teszt. Figyi, nem kell siettetni tényleg. Igyál zöld teát, meg hasonló méregtelenítő vackot, minél több folyadék, meg rengeteg sport, így ürülnek legjobban a hormonok, tapasztalat :)

És akkor lehet utána ezerrel kufircolni telibe :D

Viszont szerintem ha fél év múlva nincsen semmi, akkor ne várjál semmire se tovább irány a doki.

Nekem konkrétan az volt a bajom, hogy leállt a peteérésem a sok tabletta miatt, de a Clostyl segített, és most sikerült összehozni az utódot, de basszus 35 vagyok :S

És még akarunk.

Szóval majd írjál, hogy mi lett, kivi vagyok :)

Minden jót neked is :)

2012. jan. 5. 12:55
 13/21 A kérdező kommentje:
Na,már irok is neked! Tegnap este picit megnyomtam a cicim végét,nem nagyon,nem fájt,és jött belőle valami fehéres vizes... mint a vizes tej,olyan színe volt! De ha babát várok,akkor is korai még ez,mert az 5.hétben lehetek! És reggel olyan szarul voltam,hogy majdnem dolgozni sem jöttem! :( Fejfájés,szédülés,remegés,kezdődő hasmenés(2x futottam),hányinger,és majdnem kiugrott a szivem a helyéről! Már egész jól vagyok ahoz képest,mintha el is múlt volna!
2012. jan. 6. 06:56
 14/21 anonim ***** válasza:

a prolaktin szint megemelkedése okozhat ilyen váladékot, de normál terhességnél nem szokott jelentkezni.

Tünetek is csak a 6. hét után kezdődnek, még a hányás is.

azelőtt nagyon enyhék, vagy nincsenek is! (esetek többségében persze) csinálj tesztet, lehet babás vagy :)

2012. jan. 6. 11:56
 15/21 A kérdező kommentje:
Külön erre a kérdésre kaptam azt a választ,hogy másnak is volt,és a tejmirigyek által termelt vizecske! Az egyik válaszadómnak volt,és neki az orvos mondta! :)
2012. jan. 6. 12:06
 16/21 A kérdező kommentje:
Most minden evés,vagy ivás (tejeskv,málnás tea) után hányingerem van! :( Azt elfelejtettem írni,hogy teszt megvolt csütörtök (tegnap) reggel,és negatív lett! :( Keddre tervezek még egy tesztek,bár ha így megy lehet csinálok egyet du.! :)
2012. jan. 6. 12:14
 17/21 anonim ***** válasza:
na mi lett a vége a dolognak?van baba?
2012. jan. 11. 20:05
 18/21 A kérdező kommentje:

Szia! Köszönöm az érdeklődést,mensi lett a vége! :D

Eddig a gyógyszer miatt 28 napos ciklusom volt,és most hogy abba hagytam,és ez volt azóta az első igazi mensim! 36 napra jött,ami állítólag normális,mert a gyógyszer abbahagyása eléggé kitolja! Kicsit felborult a hormon háztartásom,és szerintem ammak a jelei voltak ezek az apró rosszullétek,meg minden más! :) De sokat tanultam belőle,és nem bánom hogy megjött,így legalább nem kell orvoshoz mennem! Már kezdtem megijedni,hogy se baba,se mensi,ebből doki lesz,de nem! És nem keseredtem el,épp ellenkőzeg! :) Majd jön legközelebb,vagy amikor szeretne! Úgyis akkor jön baba,amikor ő akarja,nem akkor,amikor én! :D

2012. jan. 11. 20:27
 19/21 A kérdező kommentje:
Múlthét csütörtökön teszteltem,meg most kedden,mindkettő negatív volt! És ma reggel jött meg! Azt hittem meghalok,úgy görcsöltem! :D De rendes volt,mert tegnap voltunk 2 évesek,azt még "megümmepeltük" ;) azt még megvárta,csak ma jött! :D
2012. jan. 11. 20:31
 20/21 anonim ***** válasza:

Na jó van, jobb ez így hidd el :)

Méregtelenítsél, és szexeljetek jó sokat :)

Drukkolok, és írd meg ide, ha sikerül a baba-projekt!

Jahhh, voltam UH-án, és kiderült hogy kislányom lesz :)

eddig azt hittük fiú :D

2012. jan. 12. 20:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!