December 2-án hagytam abba a gyógyszer szedését! December 6-án meg is jött! 15,17,18,20-án voltunk együtt párommal! Kb.25-től 29-ig minden nap éreztem szúrkálást a hasam alján! Lehet, hogy babát várok?
Nem hiszem, hogy korai lett volna a teszt. Figyi, nem kell siettetni tényleg. Igyál zöld teát, meg hasonló méregtelenítő vackot, minél több folyadék, meg rengeteg sport, így ürülnek legjobban a hormonok, tapasztalat :)
És akkor lehet utána ezerrel kufircolni telibe :D
Viszont szerintem ha fél év múlva nincsen semmi, akkor ne várjál semmire se tovább irány a doki.
Nekem konkrétan az volt a bajom, hogy leállt a peteérésem a sok tabletta miatt, de a Clostyl segített, és most sikerült összehozni az utódot, de basszus 35 vagyok :S
És még akarunk.
Szóval majd írjál, hogy mi lett, kivi vagyok :)
Minden jót neked is :)
a prolaktin szint megemelkedése okozhat ilyen váladékot, de normál terhességnél nem szokott jelentkezni.
Tünetek is csak a 6. hét után kezdődnek, még a hányás is.
azelőtt nagyon enyhék, vagy nincsenek is! (esetek többségében persze) csinálj tesztet, lehet babás vagy :)
Szia! Köszönöm az érdeklődést,mensi lett a vége! :D
Eddig a gyógyszer miatt 28 napos ciklusom volt,és most hogy abba hagytam,és ez volt azóta az első igazi mensim! 36 napra jött,ami állítólag normális,mert a gyógyszer abbahagyása eléggé kitolja! Kicsit felborult a hormon háztartásom,és szerintem ammak a jelei voltak ezek az apró rosszullétek,meg minden más! :) De sokat tanultam belőle,és nem bánom hogy megjött,így legalább nem kell orvoshoz mennem! Már kezdtem megijedni,hogy se baba,se mensi,ebből doki lesz,de nem! És nem keseredtem el,épp ellenkőzeg! :) Majd jön legközelebb,vagy amikor szeretne! Úgyis akkor jön baba,amikor ő akarja,nem akkor,amikor én! :D
Na jó van, jobb ez így hidd el :)
Méregtelenítsél, és szexeljetek jó sokat :)
Drukkolok, és írd meg ide, ha sikerül a baba-projekt!
Jahhh, voltam UH-án, és kiderült hogy kislányom lesz :)
eddig azt hittük fiú :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!