Tegnap voltam együtt a párommal és még tegnap bevettem a 72 órás gyógyszert. Viszont tegnapelőtt mult el a menstruácóm. Most sokkal nagyobb az esélye hogy teherbeessek? Vagy hat a gyógyszer? és mikor vehetek tesztet? Mit tegyek?
mivel a ciklus 14. napjan ovulalsz, elmeletileg szinte nulla az eselye h a 7. napon teherbe ess. de sose lehet tudni, ugyh vegulis lehet jol tetted h bevetted a 72 oras tabit, bar teljesen tonkrevagja a hormonhaztartasod (jobb lett vna idoben erre gondolni...) de ez mar mind1. legkozelebb ha lehet keruld az ilyen helyzetet.
igy semmikepp nem lehetsz terhes, de a mensid nem lehet tudni h mikor jon meg mivel a 72 oras tabi honapokra osszezavarhatja a ciklusod. tesztet meg 2-3 hetig biztos h hiaba veszel. de nyugi, igy nem lehetsz terhes.
Figyelj, ha bevetted tenyleg ezt a gyogyszert, akkor ne izguljal. Es a ket mensid kozotti idoszakban lehetsz a legkonnyebben terhes, nem a mensi utan mindjart.
Irassal gyogyszert, es akkor nem kell paraznod, az a legjobb, legkenyelmesebb. Vagy nem tudom, ami neked szimpatikusabb, de igy felni mindig, szornyu lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!