Egy hónapja hagytam abba a fog. gátlót. 3 napja kellett volna megjönnie. Amióta abbahgytam nem voltam együtt senkivel. Lehet h előtte estem teherbe csak a gyógyszer miatt megjött? És ha nem vagyok az akkor kb mennyi idő amig rendbe jön minden?
Szia, én a saját esetemet tudom elmondani, hat év :( után tavaly novemberben hagytam abba, utána hat héttel jött meg először, de még úgy, ahogy a gyógyszer alatt, semmi fájdalom, semmi görcs, rövid, gyenge, semmi rosszkedv=semmi pms.
Aztán teljesen rapszódikusan jött meg, ahogy kedve volt, volt, hogy 42 napra, volt, hogy 30-ra, már frászt kaptam, gondolhatod, nem volt még tervben baba, úgyhogy havonta teszteltem, persze semmi, és most júliusban (!) jött meg úgy, mint előtte, olyan 30 naponként van, fáj, mint a gyógyszer előtt, rossz kedvű vagyok, stb, tehát újra működik a rendszer. :)
Mindezt azért írtam le ilyen hosszan, hogy érzékeltessem, semmi gond, sok hormon bezavart, észhez kell térni a testünknek. Viszont ha még évek múltán is zavar van, szerintem érdemes dokihoz menni, be tudja állítani, nekem ősszel ez jött volna...
bocs, ha hosszú volt.
üdv
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!