Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Próbálkozik valaki most...

Próbálkozik valaki most december óta babával?

Figyelt kérdés
Hogy érzitek,sikerült most,vagy már tudjátok az eredményt esetleg...
2012. jan. 24. 18:30
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/80 dorci88 válasza:

7-es! Gratulálok!!! És azt kell mondjam, hogy mérhetetlenül irigyellek is :) De ugyanakkor örülök a boldogságodnak! Azt hiszem, neked már csak jó egészséget lehet kívánni :) És hogy minden rendben legyen!

Csacsi 44, Kérdező, mi még várunk türelmesen :)

(zárójelben megjegyzem, h tegnapelőtt és tegnap este is határozottan szédülést éreztem :) mindkét este legalább fél óráig tartott, remélem, nem csak belemagyarázok :(

2012. febr. 3. 11:36
 62/80 A kérdező kommentje:
Én meg ma úgy érzem,mintha feszülne a hasam alja! Nem értem ez mitől van!
2012. febr. 3. 12:07
 63/80 A kérdező kommentje:
Ja,ezt nem úgy értem,hogy a bőröm,hogy nől a hasam! :D:D Hanem hogy mintha belülről feszítene valami! De néha nagyon szét akar szakítani! :D
2012. febr. 3. 12:08
 64/80 anonim ***** válasza:

Kedves 7-es gratulálok neked! Jó egészséget! :-)

3-as vagyok!

Nekem 6 napja késik, tegnap reggel csináltam tesztet és negatív lett, soha sem késett ennyit még, nem tudom mi van. Vasárnap tesztelek, ha negatív elmegyek orvoshoz a jövő héten, ha nem jön meg!

Drukkolok nektek!

2012. febr. 3. 14:52
 65/80 anonim ***** válasza:

7-es vagyok!

Köszönöm nektek meg sok sok sikert!

2012. febr. 3. 19:14
 66/80 dorci88 válasza:
Na ma reggel megint egy negatívat teszteltem...de akkor miért nem jön meg már 2 és fél hete?? Nem értem....Lehet hagynom kellene a teszteket és el kéne menjek orvoshoz...
2012. febr. 4. 10:26
 67/80 A kérdező kommentje:
Hát én mindenkinek szúrkolok akinek késik! :) Nekem megjött szombaton este 24 napra! Hát ezek a szúrkálások ezek mensi tünetek voltak ezek szerint! Még sosem volt ilyen,és a múltkori 36 napos ciklus után elég váratlan volt,hogy a 24.napon jött meg! :( Nem beszélve arról,hogy ovu után egy héttel... ez érdekes...
2012. febr. 6. 19:36
 68/80 anonim ***** válasza:

3-as vagyok!

6 napot késett és megjött, remélem ez a hónap szerencsésebb lesz, mérem a hőmet, és ovu tesztet is veszek.

2012. febr. 6. 19:52
 69/80 A kérdező kommentje:
Ja,én is elkezdtem mérni a hőmet,de csak kiváncsiságból,bár azt sem tudom hogy kell pontosan,szájban mérem digivel 3 percig! Mert utána nem mozdul,hiába várom ki az 5 percet! De még csak két napja csinálom,és már most unom! Nem tudom meddig fogom még mérni! :D:D:D:D
2012. febr. 6. 19:58
 70/80 anonim ***** válasza:
Én is úgy csinálom ahogyan te, amúgy én kb. 2 hónapja elkezdtem mérni, de abbahagytam. A mostani hónapot ki kellene bírni. :-)
2012. febr. 6. 20:17
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!