Holnap megyek hüvelyi uh. -ra mert utoljára 2011.10.31. -én jött meg és november 6-ig tartott. Ezzel nincs is gond, csak december 16. -a óta pecsételő vérzésem van. Hol van hol nincs. Esetleg van még esély a terhességre?
Ne aggódj, ha nem áll fent a terhesség, akkor kapsz egy gyógyszert Norcolut a neve, amitől megjön, nekem is így volt, csak nekem 3 hónapot nem jött meg, és már kórosan vastg 16mm-es volt! Van ilyen, nem kell megijedni, és ne keseredj el ha nem vagy babás, ezzel kitisztulsz, és nagyobb esélyed lesz a terhességre!
Majd mondd meg mi újság:)
Köszi a szép szavakat,remélem hogy babás vagyok ha nem akkor remélem nincs nagy gond holnap jelentkezek .Remélem pozitív élményekkel jelentkezek.
kösziiiii :)
Köszi a szép szavakat,remélem hogy babás vagyok ha nem akkor remélem nincs nagy gond holnap jelentkezek .Remélem pozitív élményekkel jelentkezek.
kösziiiii
Őszintén? Szerintem a nyálkahártya kicsit vékony terhességhez.
Tesztet nem csináltál?
sziasztok !
megjöttem a dokitól,nem látott semmit az uh. nincs terhesség,de ha 2 héten belül nem múlik el a pecsételgetés akkor vissza kell mennem és be kell avatkoznia--->ezt hogy értette?! nagyon félek,ugye a méhen kívüli terhességet kizárhatjuk?!
Ha méhen kívüli lennél, akkor terhességi tesztnek pozitívnak kell lennie!
A beavatkozás ilyen esetben a gyógyszer, amit írtam is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!