Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hogy vagytok november végi/dec...

Hogy vagytok november végi/december eleji kismamák?

Figyelt kérdés
Én tegnapra voltam kiírva 2. gyermekemmel,de eddig semmi. Fájások már 4 hete vannak,de nem rendszeres,csak jóslók sajnos. Már türelmetlen vagyok,mert persze sokan megszültek a környezetemben,akik későbbre voltak kiírva. Innetől 2 naponta CRG,amihez már őszintén semmi kedvem,hiszen napi 1 óra az út oda,1 vissza,és több órát várni is kell,mert sorszám alapú a rendszer.
2011. nov. 28. 10:18
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Na akkor kezet foghatunk:)Holnapra vagyok kiírva,de semmi. Elég feszült és ideges vagyok, nem szeretnék se befeküdni,se szülésindítást. 2. gyerek nálunk is.
2011. nov. 28. 10:28
 2/13 A kérdező kommentje:
Nekem első indított volt,pedig fél nappal jött később. Vérzéses tágulással rögtön bent fogtak,aztán alakultak az események. Azért is türelmetlen az ember,mert ez már nem a 38.hét,hanem itt az idő. De úgy látom minnél jobban várjuk ő annál inkább bent akar még lenni.
2011. nov. 28. 10:34
 3/13 anonim ***** válasza:

első vagyok

hol fogsz szülni?Mennyit kell bent lenni?Annyira rossz lesz itt hagyni a nagyobbat,mi még nem voltunk távol egymástól napokig.

2011. nov. 28. 10:38
 4/13 A kérdező kommentje:
István kórházban fogok szülni. A nagy neked mennyi idős? Nekem 4 és fél éves. Egy barátnőmmel lesz,míg bent leszek,mert ő cukorbeteg,és apa és én tudjuk kezelni,de a kedves páromat a munkahelye nem engedi el 1 napra se,sőt,ha úgy zsülnék,mikor dolgoznia kell akkor se.
2011. nov. 28. 10:40
 5/13 anonim ***** válasza:
Húúú ez nem hangzik túl jól,elég bunkók akkor a férjeddel.Nekem 3,5 éves a nagy, anyuval lesz. Fiút vagy lányt vártok?Mi fiút.
2011. nov. 28. 10:42
 6/13 A kérdező kommentje:

Fiam van és ismét kisfiúnk lesz.

nálatok?

2011. nov. 28. 10:44
 7/13 anonim ***** válasza:
Nálunk is fiú a nagy is:) Sok sikert neked,írj ide,ha kint van, figyelem majd!
2011. nov. 28. 10:46
 8/13 A kérdező kommentje:
Ok,majd jelezni fogok. :)
2011. nov. 28. 10:48
 9/13 anonim ***** válasza:

szia!

én is második babát várom és Istvánban fogok szülni - elvileg - remélem! a héten :)

Az apukának meg törvényileg jár a szülés után az 5 apa nap! vagy ha kivenné necces lenne hogy utána kirúgják? - mert azért ez elég gázzz!!!!

Én nekem is messziről kell majd beérnem ;)

nálunk kiscsajszi lesz :) már alig várom, jaa és lehet a fiam szülinapján lesz az ő érkezése dec.2. elég közel van már :)

2011. nov. 28. 11:07
 10/13 A kérdező kommentje:
Hát igen akkor kirúgják,így nem veszi ki,ez van. Táppénzre se mer menni,pont emiatt. Sajnos ez a helyzet most az országban! Örülj,ha van helyed,és fogd be a szád sajnos. Svájci frankos lakáshitelünk van,így nem is ugrálhatunk 1 fizuból.
2011. nov. 28. 12:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!