Kis mamik akik december 3-ra vagytok kiírva, vagy november végére, hogy vagytok?
Szia! Én december 2.-ra vagyok kiírva. Szolnokon szülök. Derék és hátfájásaim nekem is vannak, néha begörcsöl a vádlim, de egyébként minden rendben. Sokat mocorog a leányzó.
Én a szülés miatt nem félek vagy görcsölök, inkább attól hogy első babásak vagyunk, és hogy fog menni a fürdetés, szopizás stb... Szóval tapasztalatlan vagyok ezen a téren, de majd beletanulok.
Sziasztok!
Én nov. 29-re vagyok kiírva, de dec. elejére jósolták a babát az UH alapján. Második kislányomat várom.
Egész jól vagyok, bár aludni nem tudok a 6. hét óta. :-((((
Először a rosszullétek miatt (éjjel is hányinger), utána a 16. héttől medence-csípőfájdalom miatt, majd jöttek a vádligörcsök (erre jó a kalcium pezsgőtabl.) is és a gyomorégés...
De nappal nagyon vitális vagyok az esetek többségében. Persze van, hogy nagyon nyom ott lenn a baba és akkor mozdulni is nehéz.
Nagyon izgulok már, hogy a 2. szülésem is könnyű legyen és simán menjen a naggyal(2 éves) is a kórházi időszak átvészelése.
Sziasztok! Dec 2. -re vagyok kiírva második baba, az első most lesz 7 éves.
Hát az alvással nekem is vannak problémáim, plusz a derék és csípő fájdalom :-( Már elég nehezen viselem, az elsővel nem voltak ilyen fájdalmaim.
Már volt tegnap ilyen mensi szerű fájásom néhányszor de ma nem, remélem nem lesz semmi!
Kezdtek már izgulni? Én mostanában gondoltam bele hogy lassan szülni kéne!
Szia utolsó vagyok!
Magne B6-ot szedsz?
Még az jó lehet. Nekem is fájt még ma is, pedig azt hittem elmúlik, úgyhogy holnap doki.
Igen magne b6-ot szedek.
Nekem annyiból gázosabb,hogy november 11-ére kaptam időpontot leghamarabb a dokimtól,mert ráadásul elutazott és így most itthon izgulunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!