Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Dr. Kőrösi Tamáshoz Győrben...

Dr. Kőrösi Tamáshoz Győrben csak a Kaáli intézeten keresztül lehet menni?

Figyelt kérdés
Egyelőre nem gondolkodunk lombikon, de nagyon ajánlották nekem.
2012. jan. 11. 17:48
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 81/87 A kérdező kommentje:

továbbra sem találnak semmit. itt is azt mondták, h minden tökéletes, lelki okok miatt késik a baba

nálatok?

2012. márc. 19. 13:40
 82/87 anonim ***** válasza:

Nálatok legalább rendben van minden!

Már totál kész vagyok ettől az egésztől!!!!

Felhívtam a kaálit kb 2 hete, hogy még mindig nem jött meg. Mondták hogy menjek vissza a nőgyógyászhoz beutalóért és menjek el uh-ra. Ha nincs bab, akkor írassam fel a norculutot és ha megjön telefonáljak időpontért. Ez így is történt, ugyan az a helyzet mint műtét előtt. Zsúfolva 4-5 mm-es tüszőkkel. Felhívtam őket múlthét szombaton hogy 15.-én este megjött (de csak szombaton voltak). Mondtam nekik, hogy mi a helyzet és azt mondták hogy ki mondta nekem ezt, hogy szedjem be a gyógyszert, hát mondom nekik, hogy önöknél mondák, akivel éppen akkor beszéltem. Na mindegy. 7 percebe telt, mire azt mondta, hogy telefonáljak hétfőn 1 körül, addigra megkérdezi, hogy mi legyen. Ma kb 4 szer hívtam őket mire felvették, de ma sem tudtak semmit sem mondani. Majd holnap délután telefonáljak.

Én nagyon gondolkodom rajt hogy átmegyünk Tapolcára!!!! Ennyire egy bunkó egy helyet!!!!! Ha neked is kell meddőségibe menned NE Győrbe menjél!!!!!!!

2012. márc. 19. 13:53
 83/87 anonim válasza:
Nem értem, hogy egyesek miért adnak olyan tanácsokat a kétségbe esett babát akaróknak, hogy ne menjenek a győri Kaáli Intézetbe. Csupa jót hallok az Intézet munkájáról és legfőképp az eredményeiről. Hosszú éveken keresztül küzdöttünk mi is a férjemmel a babáért, mikor a kezelőorvosom, dr Fekete István (Debrecen), kiabálva közölte velem, hogy garantálja, hogy soha nem lesz gyermekem, bár azt, hogy miért nem jött össze a baba, annak ellenére sem sikerült megtalálnia, hogy sokszor egy héten 2-3 alkalommal is elhívott a magánrendelőjébe. Ekkor döntöttünk úgy, hogy elmegyünk Kőrösi doktor úrhoz, aki kb. 2 perc alatt (nem túlzok) megmondta, hogy mi a baj. Első lombikprogramunk sikerült, másfél éves, egészséges babánk van. Nagyon meg voltunk elégedve mindennel. Az, hogy sokan azt írják, hogy a győri Intézet dolgozói "bunkók", nem osztom. Valóban, sokszor nem kedvesek, de azt gondolom, hogy a gyermektelen párok gyermekáldásért mennek, ez a legfontosabb, minden más másodlagos. Egyébként pedig emberek, akiknek nincs minden nap jó kedvük, de szerintem a legfontosabb a szakmai hozzáértés, abban pedig nincs hiány az Intézetben. Kőrösi doktor a legemberségesebb, legnagyobb tudású szakember, akihez bizalommal mehet az ember, annyi megpróbáltatás után.
2012. okt. 14. 16:16
 84/87 A kérdező kommentje:

köszi a tapasztalataidat! remélem, nem lesz szükség az intézet segítségére, mert sikerült teherbe esnem természetes úton, de sajnos elvetéltem. :(

de legalább tudjuk, hogy képes vagyok teherbe esni.

2012. okt. 14. 18:08
 85/87 anonim válasza:
Akkor lehet, hogy alacsony a progeszteron, nem? Van olyan ismerősöm, akinek öt lombikja volt, egyikkel sem sikerült teherbe esnie, viszont természetes úton nem is egyszer, de sajnos mindig elvetélt. Szerintem így is érdemes kivizsgáltatnod magad.
2012. okt. 15. 16:59
 86/87 A kérdező kommentje:

tavaly nézték. a 21.napon 14,92 ng/mL volt. azt mondta a nőgyógyász, hogy jó.

szerinted újra meg kéne nézetni? vagy gyógyszert szednem peteérés után?

2012. okt. 15. 19:49
 87/87 anonim válasza:
Nézd, én egy dolgot tanultam. Nem érdemes az időt vesztegetni, ha babát akar az ember. Én orvosról orvosra jártam. Mindig ajánlottak új meddőségi "szakembert", akinek a magánrendelésein szép összegeket és hosszú időt töltöttem el. 3 évem ment el arra, hogy nem tudták megállapítani, hogy mi a baj, miért nem jön a baba. Kezeltek töménytelen hormonnal, mesterséges klímaxot idéztek elő, stb. Én biztos elmennék dokihoz a helyedben, mert a hormonok ciklusértékenként eltérőek lehetnek (ráadásul elég sok dolog befolyásolhatja az értékeket, betegség, gyógyszer, stb.). Vannak természetes alapú progeszteron készítmények is (Women's Cream, palástfű tea a ciklus második felében). De egy szakember biztos többet tud mondani. Az is előfordulhat, hogy az embrió nem volt életképes, és nem a progeszteronoddal van a gond. Ha viszont az embrióval van gond, akkor szerencsésebb a lombikprogram, mert ott ki tudják választani azokat a spermiumokat és petesejteket, amelyekből egészséges babák jöhetnek a világra.
2012. okt. 15. 22:12
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!