Dr. Kőrösi Tamáshoz Győrben csak a Kaáli intézeten keresztül lehet menni?
továbbra sem találnak semmit. itt is azt mondták, h minden tökéletes, lelki okok miatt késik a baba
nálatok?
Nálatok legalább rendben van minden!
Már totál kész vagyok ettől az egésztől!!!!
Felhívtam a kaálit kb 2 hete, hogy még mindig nem jött meg. Mondták hogy menjek vissza a nőgyógyászhoz beutalóért és menjek el uh-ra. Ha nincs bab, akkor írassam fel a norculutot és ha megjön telefonáljak időpontért. Ez így is történt, ugyan az a helyzet mint műtét előtt. Zsúfolva 4-5 mm-es tüszőkkel. Felhívtam őket múlthét szombaton hogy 15.-én este megjött (de csak szombaton voltak). Mondtam nekik, hogy mi a helyzet és azt mondták hogy ki mondta nekem ezt, hogy szedjem be a gyógyszert, hát mondom nekik, hogy önöknél mondák, akivel éppen akkor beszéltem. Na mindegy. 7 percebe telt, mire azt mondta, hogy telefonáljak hétfőn 1 körül, addigra megkérdezi, hogy mi legyen. Ma kb 4 szer hívtam őket mire felvették, de ma sem tudtak semmit sem mondani. Majd holnap délután telefonáljak.
Én nagyon gondolkodom rajt hogy átmegyünk Tapolcára!!!! Ennyire egy bunkó egy helyet!!!!! Ha neked is kell meddőségibe menned NE Győrbe menjél!!!!!!!
köszi a tapasztalataidat! remélem, nem lesz szükség az intézet segítségére, mert sikerült teherbe esnem természetes úton, de sajnos elvetéltem. :(
de legalább tudjuk, hogy képes vagyok teherbe esni.
tavaly nézték. a 21.napon 14,92 ng/mL volt. azt mondta a nőgyógyász, hogy jó.
szerinted újra meg kéne nézetni? vagy gyógyszert szednem peteérés után?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!