Mitől jöhetett rám ennyire a görcs és miért szúrt másfél órán keresztül szeretkezés után?
Mára nem várom, tegnap este szeretkeztünk a párommal és amikor mélyebben volt fájt kicsit, de nem foglalkoztam nagyon vele, majd a szeretkezés felénél rettenetes szúrást éreztem a méhem jobb oldalánál, elmúlott, pózt váltottunk és óvatosabban folytattuk, majd miután "végeztünk" nagyon elkezdett görcsölni a hasam és a jobb oldali szúrás kb másfél óráig még ott volt. Mivel nem tudom még, hogy babás vagyok-e, nem mertem beszedni gyógyszert csak egy magneB6-ot, utána rá kb 20 percre megszünt az éles fájdalom és lassan a görcs is.
Ez most mitől lehetett? Máskor is szeretkeztünk mensi elött, sőt alatt is, de soha nem jártam még így.
Jelenthet ez valamit?
Az is lehet, hogy babás vagy és ezért görcsölt be ennyire a méhed.
Nekem sosem görcsölt be így, amíg terhes nem lettem. :)
6 hkm
Nekem is van miómám és nálam is előfordult már ez. Uhhh nagyon-nagyon fájt.
A nőgyógyászom viszont azt mondta, hogy a szex miatt kilökődött valószínűleg a petesejt, és ez "durvábban" folyt le, mintha magától történt volna, és ez az oka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!