Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Dr. Kőrösi Tamáshoz Győrben...

Dr. Kőrösi Tamáshoz Győrben csak a Kaáli intézeten keresztül lehet menni?

Figyelt kérdés
Egyelőre nem gondolkodunk lombikon, de nagyon ajánlották nekem.
2012. jan. 11. 17:48
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 41/87 anonim ***** válasza:

majd mindenképp írj, ha lesz valami változás!!!

és uh-ra is kell menned majd? amíg én szedtem a clostyt minden hónapban elküldött a doktornő uh-ra kb félidőben.

2012. jan. 27. 20:29
 42/87 A kérdező kommentje:
csak a 2. ciklusban kell mennem, az elsőben nem.
2012. jan. 28. 10:54
 43/87 A kérdező kommentje:

lassan a ciklus végére érsz. volt ciklus végi - 21.napi - vérvételed? spermavizsgálat eredménye megvan már?

én már alig várom a következő ciklust, hogy elkezdhessem végre a clostit szedni :) de az még 2 hét.

2012. jan. 30. 19:05
 44/87 anonim ***** válasza:

A spermavizsgálat eredménye még aznap meglett mikor voltunk. Jó lett. 74% mozgó. meg van egy kis visszér de még nem kell műteni.

Nekem nem kellett mennem 21. napi vérvételre. csak a 3. napira kíváncsiak.

Kíváncsi leszek hogy mikor jön meg. (azért remélem nem fog...) Ha megjön akkor kell időpontot kérnek PCT-re.

És nálad valami történt?

2012. jan. 30. 19:58
 45/87 A kérdező kommentje:

a pct az összeférhetetlenségi, amit említettél? vagy mi ez?

nálunk semmi. túl vagyok az ovun, mert fájnak a melleim. ebből tudom :) és várom, hogy bevehessem a clostit :)

mikorra nem várod a menzidet?

én febr. 10-re.

2012. jan. 31. 16:19
 46/87 anonim ***** válasza:

Igen, az az összeférhetetlenség vizsgálat.

Hát a menzimet nem tudom mihez viszonyítsam, de ma (kedden) vagyok a 26. napon. Igazából hétvégére nem várom, de volt olyan is hogy 24 napjára jött meg (akkor szedtem gyógyszert) de a múltkor meg 39. napjára. az volt az első gyógyszermentes hónapom, meg előtte volt a műtét. Annyira bízom benne hogy talán összejött, de félek hogy pár nap múlva meg jön a csalódás. ráadásul most olyan rossz, mert a sógornőm holnapra van kiírva (terhes) és ha megszül nem tudom, hogy hogy veszem rá magam a babalátogatásra (nem vagyunk túl jóban).

2012. jan. 31. 17:25
 47/87 A kérdező kommentje:

Szia!

Mi újság? Megjött már vagy teszteltél pozitívat?

nekem még 1 hét. bár, most örülnék, ha előbb jönne meg, mert nem épp a legjobb időpontra nem várom.

2012. febr. 3. 17:28
 48/87 anonim ***** válasza:

Szia!

Még nem jött meg, de tesztelni még nem mertem (még "csak" a 29. napon vagyok)

Olyan furcsának érzem magam, olyan mintha éhes lennék állandóan, de ha kajára gondolok meg elmegy az étvágyam. meg alig tudok enni pár falatot. (de lehet hogy csak a merckformint hogy abbahagytam attól van), meg lett olyan folyásom is. de az meg lehet attól hogy megjön.

És feléd történt valami változás?

2012. febr. 3. 21:11
 49/87 A kérdező kommentje:

itt a helyzet változatlan.

majd írj,ha valamit tudsz (+ tesztre gonodolok) :)

2012. febr. 4. 13:54
 50/87 anonim ***** válasza:
oké, feltétlen írok, bárcsak az lenne!!! (+teszt!)
2012. febr. 4. 15:27
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!