Dr. Kőrösi Tamáshoz Győrben csak a Kaáli intézeten keresztül lehet menni?
majd mindenképp írj, ha lesz valami változás!!!
és uh-ra is kell menned majd? amíg én szedtem a clostyt minden hónapban elküldött a doktornő uh-ra kb félidőben.
lassan a ciklus végére érsz. volt ciklus végi - 21.napi - vérvételed? spermavizsgálat eredménye megvan már?
én már alig várom a következő ciklust, hogy elkezdhessem végre a clostit szedni :) de az még 2 hét.
A spermavizsgálat eredménye még aznap meglett mikor voltunk. Jó lett. 74% mozgó. meg van egy kis visszér de még nem kell műteni.
Nekem nem kellett mennem 21. napi vérvételre. csak a 3. napira kíváncsiak.
Kíváncsi leszek hogy mikor jön meg. (azért remélem nem fog...) Ha megjön akkor kell időpontot kérnek PCT-re.
És nálad valami történt?
a pct az összeférhetetlenségi, amit említettél? vagy mi ez?
nálunk semmi. túl vagyok az ovun, mert fájnak a melleim. ebből tudom :) és várom, hogy bevehessem a clostit :)
mikorra nem várod a menzidet?
én febr. 10-re.
Igen, az az összeférhetetlenség vizsgálat.
Hát a menzimet nem tudom mihez viszonyítsam, de ma (kedden) vagyok a 26. napon. Igazából hétvégére nem várom, de volt olyan is hogy 24 napjára jött meg (akkor szedtem gyógyszert) de a múltkor meg 39. napjára. az volt az első gyógyszermentes hónapom, meg előtte volt a műtét. Annyira bízom benne hogy talán összejött, de félek hogy pár nap múlva meg jön a csalódás. ráadásul most olyan rossz, mert a sógornőm holnapra van kiírva (terhes) és ha megszül nem tudom, hogy hogy veszem rá magam a babalátogatásra (nem vagyunk túl jóban).
Szia!
Mi újság? Megjött már vagy teszteltél pozitívat?
nekem még 1 hét. bár, most örülnék, ha előbb jönne meg, mert nem épp a legjobb időpontra nem várom.
Szia!
Még nem jött meg, de tesztelni még nem mertem (még "csak" a 29. napon vagyok)
Olyan furcsának érzem magam, olyan mintha éhes lennék állandóan, de ha kajára gondolok meg elmegy az étvágyam. meg alig tudok enni pár falatot. (de lehet hogy csak a merckformint hogy abbahagytam attól van), meg lett olyan folyásom is. de az meg lehet attól hogy megjön.
És feléd történt valami változás?
itt a helyzet változatlan.
majd írj,ha valamit tudsz (+ tesztre gonodolok) :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!