Dr. Kőrösi Tamáshoz Győrben csak a Kaáli intézeten keresztül lehet menni?
Szia!
Még mindig nem jött meg. Múlthéten hívtam a Kaálit egy buta nővel beszéltem. Nem értette hogy mit beszéltem az orvossal, hogy csak akkor telefonáljak ha spontán jön meg. De mondja a nő, hogy magának csak gyógyszerrel jön meg, nem?! Mondom: igen. azt kérdi hogy akkor mire vártam idáig ha tudom, hogy nem jön meg. hát mondom hogy arra hogy megjöjjön, mert ezt mondta az orvos. Totál kiakadtam. erre azt mondta hogy azért várjunk a 60. napig. ez tegnap letelt. még nem hívtam vissza őket.
az utolsó 2 tesztem olyan lett képzeld, hogy az illesztésnél lett még egy csík :S Az első ilyen tesztemnél délutánra eltűnt. a tegnapinál megmaradt. nem tudom mit jelent ez. lehet csak hibás volt az utolsó 2 teszt?!?!
Hallottál már olyanról hogy valakinek a teszt nem mutatta ki ha pozitív????
Veled mi újság???
szerintem csinálj másik márkájú tesztet!
én ma-holnap nem várom. majd kiderül. remélem, nem jön meg!
már meg is jött :(
de nekem legalább megjön, örüljek ennek, igaz?
én egyre inkább úgy érzem,hogy nekem soha sem lesz kisbabám. komolyan. minden jött-ment kamasznak is van már gyereke, mi meg szeretnénk, de egyszerűen nem akar sikerülni. nem értem én ezt a világot...
így van, neked legalább megjön, nekem még azt se!!! :(
Igazad van! Tegnap is a tiniambulancián volt egy 17 év körüli cigány csak. tuti volt már 3-4 hónapos!!! az ilyeneknek sikerül! :(
Elegem van mindenből!!!
Férjed mit szól? Biztat valamivel???
látod nekem tudják, hogy mi a bajom, mégsem csinálnak velem semmit!!!
Hát már csak kiderül, hogy mi a baj nálatok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!