Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Dr. Kőrösi Tamáshoz Győrben...

Dr. Kőrösi Tamáshoz Győrben csak a Kaáli intézeten keresztül lehet menni?

Figyelt kérdés
Egyelőre nem gondolkodunk lombikon, de nagyon ajánlották nekem.
2012. jan. 11. 17:48
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 21/87 A kérdező kommentje:

az enyémre 2 orvos is azt mondta, hogy minden rendben.

majd okosabbak leszünk, ha tiédre is mondanak valamit. kíváncsi leszek, mit mondanak rá!

te miért szeded a gyógyszereket? azt írtad, hogy pco, de ezt honnan tudod? mi alapján mondták ezt neked?

én még soha semmilyen gyógyszert nem szedtem, még fog.gátlót sem!

2012. jan. 17. 16:31
 22/87 A kérdező kommentje:

és a 21.napon milyen eredményeid lettek?

hőgörbét vezetsz?

én vezetettem azt is. mára feladtam.

én ezt találtam a neten: LH/FSH viszonyának 2 körül kell lenni. PCOS esetében ez az érték gyakran 2 felett van.

bár nem értem, mi az, hogy 2 körül? 2szerese?

2012. jan. 17. 16:44
 23/87 A kérdező kommentje:
rákerestem, mi az a DHEA-S, amit neked vizsgáltak. a női szőrösödéssel függ össze. ez az értéked és a tesztoszteron is csökkent!! ez jó!
2012. jan. 17. 17:03
 24/87 anonim ***** válasza:

21. napi vérvételem szerintem nem volt.

nálam nagyon régen kezdődtek a gondok. mikor legelőszőr menstruáltam (12,5 évesen) már akkor rendszertelen volt. állandóan barnázgattam. kb 14 éves koromtól írtak fel fog.gátlót hogy beállítsák, mert vérszegény letten a sok vérzéstől. aztán most hogy babát szeretnénk már több mint 1,5 éve hagytam abba a gyógyszert. akár mennyi uh-t csináltak az összesre az volt ráírva hogy zsúfolva 4-5 mm-es tüszőkkel. (ciklus közepén is ilyen volt mikor peteérésnek kellett volna lennie) kb 4 hónapig closty-t szedtem (nem használt) + merckformint. meg elküldtek cukorterhelésre. 49,7 volt a cukrom a cukrosvíz megivása után 2 órával. az elég magas. és ekkor már biztos volt. szeptemberbe a hsg után injekciózás jött és az sem használt. és ezért kellett a laparoszkópos műtét és így teljesen "kitisztítottak".

2012. jan. 17. 19:36
 25/87 anonim ***** válasza:
a merckformint december végéig szedtem. valakinek ez is csinál peteérést meg beállítja a ciklust. nekem még kellett androcurt is szednem hogy megjöjjön. elég bonyolult egy betegség :(
2012. jan. 17. 19:37
 26/87 A kérdező kommentje:

azt nem is kérdeztem,hogy ott rendel a doktornő a Liezen-Mayer utcai rendelőben? 14-es ajtó?

akkor valóban nagyon szomorú a helyzeted, de most már minden rendben lesz, hiszen már mindenféle műtétet elvégeztek rajtad. és átjárható volt a petevezetéked?

nekem semmi bajom a menzeszemmel, még soha nem késett (illetve államvizsga előtt és az esküvőm előtt, de ez inkább az izgalom miatt volt).

és milyen vizsgálat lesz még a kaáliban? férjed amúgy már volt spermavizsgálaton?

2012. jan. 18. 17:23
 27/87 anonim ***** válasza:

tavaly is volt a férjem spermavizsgálaton akkor 81% mozgó volt neki, most meg 74% mozgó. úgy hogy az ő eredményi tök jók.

én teljesen átjárható vagyok, csak az a .... peteérés!

hát így most nem tudom megmondani hogy melyik ajtó ahol rendel. de bemész az ajtón és bal kéz felől a 3 hajtó azt hiszem, de egy táblára ki lesz írva a neve.

2012. jan. 18. 18:32
 28/87 anonim ***** válasza:

szia!

meglett a másik hormon eredményem!

Anti-müllerian hormon 7,1 ng/ml (0,2-14,6-ig jó)

SHBG 44,4 nmol/l (15,0-120,0-ig jó)

Úgyhogy ezt tökéletes lett!

Az az LH hormonom, hogy kb 8-cal nagyobb mint az FSH hormon az nagyon gáz? vagyis soknak számít? szerinetd ettől összejöhet?

2012. jan. 19. 19:49
 29/87 A kérdező kommentje:

az enyém is magasabb :( nem tudom, mennyire befolyásoló tényező ez. de erre mindenképp rákérdezek a doktornőnél!

az új eredményeidhez már nem tudok hozzászólni, mert ezekről még nem is hallottam.

az, hogy a referencia-tartományon belül van, nem mindig jelent sajnos jót. a tesztoszteron is bőven belül van (enyém is, tiéd is), de most olvastam, hogy 50 felett már magasnak számít. ugyanez a TSH-nál is. 2,5 körüli az enyém, ami bőven jó lenne, ha nem akarnánk babát, mert ahhoz 1 körülinek kéne lennie :(

2012. jan. 20. 12:47
 30/87 A kérdező kommentje:
mi újság? vannak újabb eredményeitek?
2012. jan. 23. 16:03
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!