Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Dr. Kőrösi Tamáshoz Győrben...

Dr. Kőrösi Tamáshoz Győrben csak a Kaáli intézeten keresztül lehet menni?

Figyelt kérdés
Egyelőre nem gondolkodunk lombikon, de nagyon ajánlották nekem.
2012. jan. 11. 17:48
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 1/87 anonim ***** válasza:
Nem akarok hülyeséget irni,de én úgy hallottam hogy meghalt már:-((((Remélem nem igaz,de a házi orvosom mondta pár hónapja:-((
2012. jan. 12. 07:38
 2/87 anonim ***** válasza:
Én január 5.-én voltam nála!!!
2012. jan. 14. 18:07
 3/87 A kérdező kommentje:

és hol voltál? a kaáli intézetben? lombik miatt?

mert én még nem akarok lombikozni, viszont a baba nem akar jönni, s hátha tud segíteni

2012. jan. 14. 18:09
 4/87 A kérdező kommentje:
még annyit, ha nem lombik miatt, akkor mi a menete a bejutásnak? mennyit fizettetek?
2012. jan. 14. 18:11
 5/87 anonim ***** válasza:
hát nálunk sem jön a baba 1,5 éve. A doktornőm, akihez járok, már úgymond mindent "megcsinált" rajtam. pco-m van. volt több havi closty kúrám. 1 injekció kúra, 2 hsg, 1 laparoszkóp műtét (drilling). aztán jött egy ilyen lehetőség hogy mehetünk a kaáliba (egy ismerősünk beíratott minket, csak 2 hetet kellett várnunk), és pont Dr. Kőrösi Tamáshoz kerültünk. Első konzultációért 13000 Ft-ot fizettünk. Elküldött hormonvérvételre, a férjemet ejakulátum vizsgálatra. Csinált 1 uh-t és vettek vért. ha nem jön össze akkor a következő ciklusban kell összeférhetetlenségre időpontot kérnem. addigra meglesz az összes eredmény és az lesz a 2. konzultáció, amikor azt a vizsgálatot csinálják. azt mondta akkor már többet tud mondani.
2012. jan. 14. 21:26
 6/87 anonim ***** válasza:
szerintem ha máshogy nem megy be kell hozzá jelentkezni a kaáliba. úgysem lombikkal kezdik az egészet hanem teljes kivizsgálással, és utána mondja meg a lehetőségeket.
2012. jan. 14. 21:27
 7/87 A kérdező kommentje:

köszi Henrietta!

mi is 1,5 éve várunk a babánkra, de mi még nem voltunk ennyi vizsgálaton! ki a nőgyógyászod, aki már ennyi mindenre elküldött? én már több orvosnál is jártam, s mind azt mondta, nincs semmi bajunk, várni kell még a csodára, majd sikerül. szerintem már sikerülnie kellett volna, ha minden rendben van.

én eddig peteérés- és hormonvizsgálaton voltam, a férjem meg spermavizsgálaton.

ti már lombikozni szeretnétek? nálatok mi a baj, hogy nem jön a baba? csak a pco?

ha bejelentkezem a kaáliba, nem is biztos, hogy kőrösihez kerülök? mennyi időt kell várni, ha nincs ismerősöm, aki beírjon?

előre is köszi a válaszaidat! végre valaki, aki ott él, ahol mi, és azon megy keresztül, amin mi :)

2012. jan. 15. 08:52
 8/87 anonim ***** válasza:

én először dr. Balogh Ildikóhoz jártam. de nem csinált velem semmit. csak gyógyszert szedetett és 2-3 havonta visszarendelt. aztán tavaly májusban elmentem dr Csenge Titanillához. Ő is folytatta a closty-s kúrát, meg szednem kellett a merckformint és az androcurt hogy megjöjjön. már a második alkalommal mondta ha szeptemberig nem lesz baba, akkor megcsinálja a hsg-t és utána kapok gonal f 300-at (injekció). Ez meg is történt, de így sem lett peteérésem. aztán ezt követte decemberben a laparoszkópos műtét. eltüntették a cisztáimat és átfújtak még egyszer. azt mondták minden rendben van/volt.

Hát én úgy hallottam, hogy akár fél év várakozási idő is lehet mire bejutsz a Kaáliba.

Én a helyedbe váltanék orvost. Amúgy kihez jársz? Már csak kíváncsiságból is hogy a másik doki mire jut. Vagy bejelentkeznék a Kaáliba. mire időpontot kapsz és addigra összejön a baba akkor meg visszamondod az időpontot.

nagyon nem szeretnénk lombikozni! nagyon szeretném ha most összejönne!!!! Csak azért mentünk oda mert lett egy lehetőség, és lehet hogy előbb utóbb oda kellett volna menünk. mondhatjuk úgy is hogy előrébb vagyunk kb fél évvel.szerintem ha kérsz időpontot mond meg hogy őhozzá szeretnél menni. tőlünk nem kérdezték meg hogy kihez szeretnénk, de hátha sikerül bejelentkezned hozzá! én is örülök, hogy sikerült "sorstársat" találnom! :)

2012. jan. 15. 09:39
 9/87 A kérdező kommentje:

csenge titanillához akarok én is menni, mert egyszer hozzá kerültem az sztk-ban, s nagyon szimpatikus volt, de mikor legközelebb mentem, nem ő volt. hol rendel? magánrendelésre én is elmennék hozzá nagyon szívesen, amíg nem jutok be a kaáliba! elérhetőséget tudnál adni?

én már voltam bodai károlynál (ő küldött el vizsgálatokra), aztán az eredményeimmel horváth zoltánnál (azt mondta, minden rendben), aztán bödecs péternél (szerinte is minden rendben), háromszékinél, ő még vizsgálatokra se küldött el, nála voltam először.

még hsg vizsgálaton nem voltam, de a beutalóm már megvan. előtte gynevac injekciókúrán szeretnék túl lenni, ha az orvos felírja.

internetes orvosoknak is elküldtem a leleteimet, s mindkét orvos szerint alacsony a 21.napi progiszintem (14,92 ng/mL), a győri orvosok szerint viszont pont jó ez a szint. én ezt nem is értem. most jó, vagy alacsony?

2012. jan. 15. 10:28
 10/87 anonim ***** válasza:

A terhesgondozóba rendel hétfőn állami rendelése van szerda délután meg magánrendelése. nagyon aranyos én csak ajánlani tudom.meg tudnád adni az e-mail címedet? mert ide azért nem szeretném kiírni a tel számát!

nekem az injekciózás előtt azért csinált hsg-t, hogy átjárható vagyok-e.

hát nem tudom, hogy jó-e az a szint, de szerintem ha mész a doktornőhöz mindent vigyél magaddal!

nálam a hsg-t és a lapart is ő csinálta.

2012. jan. 15. 10:58
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!