Dr. Kőrösi Tamáshoz Győrben csak a Kaáli intézeten keresztül lehet menni?
Hát igen. Még nem jött meg, de már 2. napja szúr a hasam. Vasárnap csináltam tesztet természetesen negatív lett. Mi is lehetett volna más :( Tudtam hogy korai, még csak a 31. napon voltam akkor. De érzem hogy meg fog jönni. :(
Hát az nem jó ha távol lesztek egymástól ovu idején! Nektek sem indul akkor túl jól ez a gyógyszerezés. :(
még mindig semmi?
nekem leesett a hőm 36,5-re, így mára várom. de legkésőbb holnap.
kíváncsi leszek erre a clostira, hogy mit "művel" majd a petécskéimmel :)
remélem, hatásos lesz, s egyből ikrekkel indulhatunk :)
nekem meg is jött.
akkor vasárnap bevehetem az első clostit? a doktornő szerint a 3. napon kell kezdeni. így, hogy délután 2 órára jött meg, akkor is a vasárnap számít a 3.napnak?
Igen, vasárnap az első nap.
Nekem még mindig semmi, most már görcseim sincsenek.
akkor neked célszerű lenne mérni a hődet! nekem mondjuk pontos a ciklusom, de ciklus vége felé már akkor is mérem a hőmet, ha a ciklus során nem mértem, mert így fel tudok készülni a menzeszre. mindig, mikor leesik a hőm, aznap jön meg.
mivel a te ciklusod rendszertelen, ezzel tutira be tudnád tájolni a menzidet. mérted már?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!