Dr. Kőrösi Tamáshoz Győrben csak a Kaáli intézeten keresztül lehet menni?
szia!
Képzeld, még mindig nem jött meg. Ma teszteltem negatív lett. Már a 40. napon vagyok. Ez így nagyon nem lesz jó, ha ilyen ritkán fog megjönni. Már totál el vagyok keseredve. Ha baba nincs legalább megjöhetne, de még azt sem akar. Ja és a legjobb... szombaton megszült a sógornőm. Annyira édes neki, majd felrobbantam az irigységtől mikor bent voltunk látogatni! :(
azóta van fejlemény?
én ma tudok együtt lenni a férjemmel, a 12. napon. tegnap reggel esett le a hőm, remélem, még nem késő a mai együttlét!!!!
nekem is megszült a múlt héten a barátnőm! de én már túl vagyok ezen az irigységes dolgon (persze, irigykedem, de már tudok örülni a babáknak egy ideje), s már alig várom, hogy mehessek megnézni a kisbabát!
hát nálam még mindig semmi. nem jött meg, szombaton teszteltem negatív lett :(
Nem tudom, hogy most a műtétem kavar-e be, vagy miért nem jön meg.
szerinted még reménykedhetek? utoljára jan. 6.-án jött meg.
csak azt mondtad hogy ciklus 1. napjától kell mérni. nekem utoljára jan. 6-án jött meg. azután mikor voltunk a kaáliba. de ilyenkor nem is lehet elkezdeni mérni, nem?
szerintem akkor is csak azért jött meg mert csinált hüvelyi uh-t és eléggé kellemetlen volt. és szerintem azért jött meg. de addig meg a kaáliba se mehetek vissza, amíg nem jön meg.
akkor mérjed holnaptól! legalább látod, hogy alacsony vagy magas-e a hőd!
majd oszd meg itt a görbédet!
nekem most még lejjebb ment a hőm, már csak 36,1! lehet, hogy mégse maradtam le a nagy napról :)
mi újság?
nekem pénteken lett + az ovutesztem. nem késtük le. :)
elkezdted mérni a hődet?
Hát még mindig nem jött meg :(
Nem kezdtem el mérni még.
Hát nem tudom, hogy mi lesz így velünk, kezd nagyon elegem lenni az egészből! :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!