Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Dr. Kőrösi Tamáshoz Győrben...

Dr. Kőrösi Tamáshoz Győrben csak a Kaáli intézeten keresztül lehet menni?

Figyelt kérdés
Egyelőre nem gondolkodunk lombikon, de nagyon ajánlották nekem.
2012. jan. 11. 17:48
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 61/87 anonim ***** válasza:
Még soha sem mértem. Mikor lenne érdemes elkezdeni mérni?
2012. febr. 11. 20:51
 62/87 A kérdező kommentje:
a menzesz első napján. minden reggel.
2012. febr. 12. 11:03
 63/87 anonim ***** válasza:

szia!

Képzeld, még mindig nem jött meg. Ma teszteltem negatív lett. Már a 40. napon vagyok. Ez így nagyon nem lesz jó, ha ilyen ritkán fog megjönni. Már totál el vagyok keseredve. Ha baba nincs legalább megjöhetne, de még azt sem akar. Ja és a legjobb... szombaton megszült a sógornőm. Annyira édes neki, majd felrobbantam az irigységtől mikor bent voltunk látogatni! :(

2012. febr. 14. 21:01
 64/87 A kérdező kommentje:

azóta van fejlemény?

én ma tudok együtt lenni a férjemmel, a 12. napon. tegnap reggel esett le a hőm, remélem, még nem késő a mai együttlét!!!!

nekem is megszült a múlt héten a barátnőm! de én már túl vagyok ezen az irigységes dolgon (persze, irigykedem, de már tudok örülni a babáknak egy ideje), s már alig várom, hogy mehessek megnézni a kisbabát!

2012. febr. 21. 13:51
 65/87 anonim ***** válasza:

hát nálam még mindig semmi. nem jött meg, szombaton teszteltem negatív lett :(

Nem tudom, hogy most a műtétem kavar-e be, vagy miért nem jön meg.

szerinted még reménykedhetek? utoljára jan. 6.-án jött meg.

2012. febr. 21. 15:21
 66/87 A kérdező kommentje:
nekem még soha nem késett ennyit! nem tudom, lehet-e még reménykedni. csinálj 10-es erősségűvel tesztet, ha az sem mutat semmit, akkor nem valószínű a baba vagy még nem volt peteérésed. ezért is jó lenne, ha mérnéd te is a hődet, hogy lásd emelkedik-e vagy egy szinten áll az egész ciklusban.
2012. febr. 21. 16:45
 67/87 anonim ***** válasza:

csak azt mondtad hogy ciklus 1. napjától kell mérni. nekem utoljára jan. 6-án jött meg. azután mikor voltunk a kaáliba. de ilyenkor nem is lehet elkezdeni mérni, nem?

szerintem akkor is csak azért jött meg mert csinált hüvelyi uh-t és eléggé kellemetlen volt. és szerintem azért jött meg. de addig meg a kaáliba se mehetek vissza, amíg nem jön meg.

2012. febr. 21. 20:20
 68/87 A kérdező kommentje:

akkor mérjed holnaptól! legalább látod, hogy alacsony vagy magas-e a hőd!

majd oszd meg itt a görbédet!

nekem most még lejjebb ment a hőm, már csak 36,1! lehet, hogy mégse maradtam le a nagy napról :)

2012. febr. 22. 17:35
 69/87 A kérdező kommentje:

mi újság?

nekem pénteken lett + az ovutesztem. nem késtük le. :)

elkezdted mérni a hődet?

2012. febr. 26. 15:21
 70/87 anonim ***** válasza:

Hát még mindig nem jött meg :(

Nem kezdtem el mérni még.

Hát nem tudom, hogy mi lesz így velünk, kezd nagyon elegem lenni az egészből! :(

2012. febr. 26. 18:36
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!