Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lányok! Először is, bocsi az...

Lányok! Először is, bocsi az idióta kérdésemért?

Figyelt kérdés
Január 15.-e körül kellene megjönnie(vagyis NEM megjönnie).De már a napokban érzek ilyen mindjárt megjön érzést,és görcsölget is a hasam.Sosem szokott ilyen hamar jelezni.Talán a beágyazódás lenne?..Reménykedhetek szerintetek???
2012. jan. 7. 08:24
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 81/86 anonim ***** válasza:
szia!!sajnálom!!tényleg őszintén!!nekem még mindig fent van a hőm 36,8 volt!!amúgy semmi változás nincs!!írj ha vagy!!netti!!
2012. jan. 13. 07:46
 82/86 A kérdező kommentje:
Szia!Köszi,aranyos vagy.Drukkolok akkor, neked még van remény!!Jövőhéten újra neki vágunk,remélem akkor már sikerrel.
2012. jan. 13. 08:28
 83/86 anonim ***** válasza:
ne add fel!!biztos sikerülni fog hamarosan!!bár még mindig nem biztos,hogy nekünk össze jött!!bár én már 5 hónapja vezetem a görbém de sose volt még ilyen!!a szeptemberbe kezdtem vezetni de az nem egész ciklus volt!!így az nem számít!!ha így nézem akkor csak 4 hónap!!ha az 5 hónap átlagát nézem elvileg holnap kellene megjönnie vagy is nem megjönnie!!átlagosan 32 naposak a ciklusaim!!ezt onnan is tudom mert a ciklus.hu-n vezetem a ciklusaimat!!de szerintem legkésőbb hétfőn tesztelni fogok persze ha addig nem jön meg!!írj!!
2012. jan. 13. 08:39
 84/86 A kérdező kommentje:
Nagyon drukkolok nektek,majd írj hogy mi lett az eredmény!
2012. jan. 13. 10:15
 85/86 anonim ***** válasza:
oké majd megírom!!de attól függetlenül beszélgethetünk ha gondolod!!meg ha tudok adok tanácsot!!netti!!
2012. jan. 13. 10:23
 86/86 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen,persze hogy beszélgethetünk!Megkérdezhetem hogy te merre laksz?Én szegedi vagyok.
2012. jan. 13. 10:25
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!