Lányok! Először is, bocsi az idióta kérdésemért?
Figyelt kérdés
Január 15.-e körül kellene megjönnie(vagyis NEM megjönnie).De már a napokban érzek ilyen mindjárt megjön érzést,és görcsölget is a hasam.Sosem szokott ilyen hamar jelezni.Talán a beágyazódás lenne?..Reménykedhetek szerintetek???2012. jan. 7. 08:24
41/86 A kérdező kommentje:
Szia!A megjön érzést érzem még mindig,és eddig nem volt, ma egy kis folyásom is van.Annyira izgulok!!!A melleim is érzékenyek de az lehet mástól is....:(
2012. jan. 9. 20:49
42/86 anonim válasza:
nekem se megjön érzésem sincs se folyásom!!csak a mellbimbóm érzékeny!!még mindig magas a hőm!!szerintem még az esetleges beágyazódás se történt meg!!mert elvileg beágyazódáskor leesik a hő!!ha jól tudom!!8 dpo-nál tartok!!és te??
44/86 A kérdező kommentje:
Hát,a 9.napon vagyok...A fogamzástól számítva.
2012. jan. 9. 21:12
45/86 anonim válasza:
de ez még bármi lehet!!menszi meg terhesség is!!!már lehet egy érzékeny teszt kimutatná!!én még várok mert nem eset le a hőm!!!és ha le is esik kb.3 nap míg kimutatja!!érted?ja és a leesés után vissza kell mennie!!netti!!
46/86 A kérdező kommentje:
Igen értem!Várok még azért,szerintem korai még.
2012. jan. 9. 21:20
47/86 anonim válasza:
én most azt várom,hogy leesen a hőm!!de utána meg jó lenne a vissza menne!!most azon gondolkodok,hogy most az a jobb,hogy mérem a hőm vagy az,hogy nem !!mind a kettő megoldás idegeskedéssel jár!!netti!!
48/86 A kérdező kommentje:
Az biztos!De gondolom nehezen bírnád ki,hogy ne mérd.:)
Hihetetlen,hogy milyen lassan telik az idő ilyenkor.Páromnak holnap lesz a születésnapja,milyen szép ajándék lenne egy kétcsíkos teszt.De nem merem még...
2012. jan. 9. 21:27
49/86 anonim válasza:
na akkor sok boldog szülinapot kívánok!!nekem is szép szülinap lenne!!nekem 21-én lesz!!tényleg nehezen telik ez a pár nap!!idegesítene ha nem mérhetném!!be vissza fele is igaz!!tehát egyik megoldás se jó!!netti!!
50/86 A kérdező kommentje:
Ebben nem tudunk okosak lenni.Szerinted melyik teszt a jobb,melyiket vegyem meg?Te milyet veszel?A 10-es a legérzékenyebb ugye?
2012. jan. 9. 21:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!