Lányok! Először is, bocsi az idióta kérdésemért?
Igen, egyetértek az előttem szólóval.
Én már sokszor jártam így, annyira terhes akartam lenni hogy szinte minden tünetet produkáltam. Ráadásul a dokim azt mondta "gyanús" vagyok neki, csináljak pár nap múlva tesztet. Gondolhatod szárnyaltam a boldogságtól, hányingerem lett, hánytam reggelente stb., a melleim extra érzékenyek lettek (mint még soha), a hasam, a derekam majd leszakadt a fájdalomtól ami tudtam hogy nem baj, mert az előző terhességemnél épp így volt és a dokim szerint ez normális. a menstruációm ami mindig napra pontosan 29 napra jött meg az még a 37. napon sem volt sehol, biztosra vettem hogy sikerült. És teszteltem sorban a negatívakat, azt hittem csak korai, vagy a teszt rossz, hisz a dokim a megvastagodott méhfal miatt korai terhességet sejtett.
És nem... a 39. napra megjött rendesen. Sajnos...
Ne gondolj rá, próbáld elhessegetni, majd ha 15-én nem jön meg, akkor ráérsz figyelni magad. :-)
Mindenesetre sok sikert!
És majd írj mi volt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!