Hogy bírjátok az időt addig, míg először eljuttok a dokihoz?
Nehezen de muszáj :) ha most mennél, még nem biztos hogy látna valamit a petezsákon kívűl, aztán mivel esetleg nem lenne szívhang, rághatnád a körmöd a következő alkalomig :)
Úgyhogy nyugalom!
Szia!
Én holnap megyek ismét vissza a nőgyógyászomhoz, mert multhét kedden voltam, átküldött ultrahangra, mert minden jel babára utal, de még mindig nem látott a hasi ultra hang semmit, pedig már elvileg 9 hetes terhes vagyok. De mondjuk én elég nagy darab vagyok és a kilók is közre játszanak abban,hogy még az ultrahang csak a megvastagodott méhnyálkahártyát, valamint az átlagosnál nagyobb 78mm-es méhet látja. Remélem holnap minden rendben lesz és végre megtudom,hogy minden rendben van e, de most nagyon ideges vagyok.
Kedves Kérdező!
Nem is értem én sem,hogy miért nem hüvelyi uh-t csináltak,amikor a doki azt mondta,hogy menjek át az uh-ra, meg voltam győződve,hogy hüvelyi hu-ra kell mennem, kezdtem vetkőzni, mire mondta a doktornő,hogy a hasamat szabadítsam ki. A holnapi vizsgálat is normál hasi ultrahang lesz, ezért félek,hogy még mindig nem fogják látni a babám. De azért bízom benne,hogy mégsem úgy lesz, és mutatkozni fog a kis drágám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!