Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hogy bírjátok az időt addig,...

Hogy bírjátok az időt addig, míg először eljuttok a dokihoz?

Figyelt kérdés
Ma töltöm elvileg a 6. hetet. De csak csütörtökre van időpontom. Annyira nehezen viselem már az izgalmat. Legszívesebben már most mennék, hogy végre kezemben legyen a papír. Számomra akkor válik biztossá a babó. Ti hogy viselitek ezt kismamák?
2011. dec. 12. 10:21
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:

Nehezen de muszáj :) ha most mennél, még nem biztos hogy látna valamit a petezsákon kívűl, aztán mivel esetleg nem lenne szívhang, rághatnád a körmöd a következő alkalomig :)

Úgyhogy nyugalom!

2011. dec. 12. 10:31
 2/19 anonim ***** válasza:
Nehéz volt, de próbáltam elfoglalni magam. Minden pillanatban eszembe volt, vigyáztam magamra mintha már biztos lenne. Aztán mikor a doki mondta hogy ott a baba akkor hihetetlenül megnyugodtam. :) Nagyon jó érzés volt.
2011. dec. 12. 10:37
 3/19 anonim válasza:

Szia!

Én holnap megyek ismét vissza a nőgyógyászomhoz, mert multhét kedden voltam, átküldött ultrahangra, mert minden jel babára utal, de még mindig nem látott a hasi ultra hang semmit, pedig már elvileg 9 hetes terhes vagyok. De mondjuk én elég nagy darab vagyok és a kilók is közre játszanak abban,hogy még az ultrahang csak a megvastagodott méhnyálkahártyát, valamint az átlagosnál nagyobb 78mm-es méhet látja. Remélem holnap minden rendben lesz és végre megtudom,hogy minden rendben van e, de most nagyon ideges vagyok.

2011. dec. 12. 11:04
 4/19 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó! Hogyhogy nem hüvelyi ultrahangot csináltak neked? Azzal már látták volna valószínű. Nekem az előző babámnál 6hét 4 naposan látták hüvelyivel. De mifelénk általában tizenvalahány hetes korig mindig azzal nézik.
2011. dec. 12. 11:35
 5/19 anonim ***** válasza:
Én ma teszteltem pozitívat próbálom hívni a nőgyógyászom de nem veszi fel alig várom hogy eljussak hozzá ugyanis annyira jó lennei biztosra menni
2011. dec. 12. 11:45
 6/19 A kérdező kommentje:
Hány napja késik neked kedves utolsó? Mert nekem azt mondta a dokim, hogy akkor érdemes menni, ha már kb két hete késik.Előbb sajnos van esély, hogy még nem látja sehogysem és akkor csak csalódott és még idegesebb lesz az ember.
2011. dec. 12. 11:54
 7/19 anonim ***** válasza:
kedd, szerdára nem vártam 5 napja késik a mensim
2011. dec. 12. 12:10
 8/19 anonim válasza:

Kedves Kérdező!

Nem is értem én sem,hogy miért nem hüvelyi uh-t csináltak,amikor a doki azt mondta,hogy menjek át az uh-ra, meg voltam győződve,hogy hüvelyi hu-ra kell mennem, kezdtem vetkőzni, mire mondta a doktornő,hogy a hasamat szabadítsam ki. A holnapi vizsgálat is normál hasi ultrahang lesz, ezért félek,hogy még mindig nem fogják látni a babám. De azért bízom benne,hogy mégsem úgy lesz, és mutatkozni fog a kis drágám.

2011. dec. 12. 13:10
 9/19 anonim ***** válasza:
Nálam hasi uhn semmit nem látnak ha nőgyógyásznál vagyok, csak hüvelyin hátrahajló méhem van. Most hogy babás uhra megyek kivi vagyok láthák e majd :)
2011. dec. 12. 13:17
 10/19 anonim ***** válasza:
Sziasztok.Én 5 hetesen mentek el és akkor csak petezsákot láttak.8 hetesen kell majd visszamennem.Már nagyon várom.Tűkön ülök.Jövőhét csütörtök.
2011. dec. 12. 13:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!