Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hogy bírjátok az időt addig,...

Hogy bírjátok az időt addig, míg először eljuttok a dokihoz?

Figyelt kérdés
Ma töltöm elvileg a 6. hetet. De csak csütörtökre van időpontom. Annyira nehezen viselem már az izgalmat. Legszívesebben már most mennék, hogy végre kezemben legyen a papír. Számomra akkor válik biztossá a babó. Ti hogy viselitek ezt kismamák?
2011. dec. 12. 10:21
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
"mentem" bocsi.
2011. dec. 12. 13:28
 12/19 anonim válasza:
Nekem is az van a papíromra írva,hogy 78mm uterus és hátrahajló pozícióban van. Szerintetek az számít,hogy hátrahajlós pozícióban van? Ha igen a doktor úr tudta ezt, akkor miért nem rögtön hüvelyi hu-ra küldött? most idegeskedhetek megint holnapig, már egy hete sík ideg vagyok emiatt.
2011. dec. 12. 13:31
 13/19 anonim ***** válasza:
Én nem tudom hogy számít-e.Engem hüvelyi uh-al nézett meg azonnal.
2011. dec. 12. 13:52
 14/19 anonim ***** válasza:
Egyébként ne idegeskedj minden rendben lesz.Az idegesség sokat árthat.Nyugi ;)
2011. dec. 12. 13:53
 15/19 anonim válasza:

Megpróbálok nem idegeskedni, csak tudod nem könnyű úgy élni a mindennapokat,hogy nem tudod,hogy van e 10 hetes magzatod, vagy csak beképzeled a tüneteket, mert az uh nem mutat ki semmit. De már nemsoká itt a holnap és remélem előrébb jutok egy kicsit, mert a tüneteim az utóbbi napokban erősödtek.

Köszi a bátorítást és szurkolj nekem holnap,hogy minden rendben legyen! :-)

2011. dec. 12. 16:15
 16/19 anonim ***** válasza:
Nagyon drukkolok!!Szolj a dokidnak hogy szeretnéd ha hüvelyi uh-t csinálna.Ha nem csinál akkor menj el egy másik dokihoz.Én is parázok mert mikor én voltam csak petezsákot látott.Jövőhéten kell visszamennem.Semmi hányinger meg egyebek nincsenek ezért vagyok kicsit feszültebb.Majd ird meg mi volt!Megy a drukk nektek! ;)
2011. dec. 12. 23:08
 17/19 anonim válasza:

Sziasztok!

Ma voltam ultrahangon ismét. Megint hasi ultrahangot csinált a doktornő, de természetesen semmi nem látszott. Aztán kiharcoltam a hüvelyi ultrahangot, de sajnos ott sem látott semmit a doktornő, a legutolsó tesztem amit tegnap csináltam ismét pozitív lett, a doktornő is azt mondja valahol van terhesség, de nem lát semmit.és ismét menjek vissza 1 hét mulva. Én már kezdek lemondani a babáról :(

Valaki itt ezen az oldalon mondta,hogy 15 hetes terhes volt és semmi, se az uh, se a vér, se a vizelet nem mutatta ki a terhességet, aztán egy kontrol vizsgálaton mutatkozott a 15 hetes babája. Szerintetek velem is előfordulhat ilyen? Ti nem tudtok ilyen esetet? Próbálok valamiben kapaszkodni, próbálok hinni abban,hogy még is terhes vagyok, de kezdem feladni. Pedig a tüneteim 2 hete visszatértek nagyon intenzíven, sokkal jobban mint eddig bármikor. Na majd meglátjuk mi lesz.

Bocs,hogy ilyen hosszú voltam, de nagyon el vagyok keseredve, és magam alatt vagyok.

2011. dec. 13. 12:51
 18/19 A kérdező kommentje:
Szegénykém kedves utolsó!!!Nagyon nagyon sajnállak. Figyelj szerintem lehet, hogy másik doktorhoz is el kellene menned, több szem többet lát alapon. Hormonjaidat kivizsgálták, mert állítólag az is mutathat álpozitív terhességet?! Most próbálj megnyugodni mindenesetre. Én azt nem értem, hogy ha azt mondja a doktornőd, hogy van valahol terhesség, akkor nem nézte meg esetleg h méhen kívül nem lehet-e? Sajnos többet én sem tudok mondani, megértem a szomorúságod, de lehet, hogy tényleg még mindig bújkál a kis lúrkó és egyszer csak megmutatja magát! Nagyon szorítok neked!!!!!!!
2011. dec. 13. 17:08
 19/19 A kérdező kommentje:
Voltam este dokinál. megtalálta a babómat jó helyen csak még nagyon kicsi, ezért szívhang még nem volt, de azt mondta, minden rndben lesz, jövő héten kell mennem vissza!mindenkinek puszi!
2011. dec. 13. 23:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!