Hogy bírjátok az időt addig, míg először eljuttok a dokihoz?
Megpróbálok nem idegeskedni, csak tudod nem könnyű úgy élni a mindennapokat,hogy nem tudod,hogy van e 10 hetes magzatod, vagy csak beképzeled a tüneteket, mert az uh nem mutat ki semmit. De már nemsoká itt a holnap és remélem előrébb jutok egy kicsit, mert a tüneteim az utóbbi napokban erősödtek.
Köszi a bátorítást és szurkolj nekem holnap,hogy minden rendben legyen! :-)
Sziasztok!
Ma voltam ultrahangon ismét. Megint hasi ultrahangot csinált a doktornő, de természetesen semmi nem látszott. Aztán kiharcoltam a hüvelyi ultrahangot, de sajnos ott sem látott semmit a doktornő, a legutolsó tesztem amit tegnap csináltam ismét pozitív lett, a doktornő is azt mondja valahol van terhesség, de nem lát semmit.és ismét menjek vissza 1 hét mulva. Én már kezdek lemondani a babáról :(
Valaki itt ezen az oldalon mondta,hogy 15 hetes terhes volt és semmi, se az uh, se a vér, se a vizelet nem mutatta ki a terhességet, aztán egy kontrol vizsgálaton mutatkozott a 15 hetes babája. Szerintetek velem is előfordulhat ilyen? Ti nem tudtok ilyen esetet? Próbálok valamiben kapaszkodni, próbálok hinni abban,hogy még is terhes vagyok, de kezdem feladni. Pedig a tüneteim 2 hete visszatértek nagyon intenzíven, sokkal jobban mint eddig bármikor. Na majd meglátjuk mi lesz.
Bocs,hogy ilyen hosszú voltam, de nagyon el vagyok keseredve, és magam alatt vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!