Hogy bírjátok ki a várakozás időszakát? (leutális fázis.6. dpo)
Neked most már bármikor kiderülhet! Még nem teszteltél? A 14. dpo-n elméletileg akár ki is mutatja ?
Van görbéd?
Az első pár hónapban én is ilyen türelmetlen voltam, aztán belefáradtam a sok csalódásba.
Kár pazarolni a teszteket, én már csak akkor tesztelek, ha a várt napján nem jön meg, a jeleket meg már egyáltalán nem figyelem, hiszen produkáltam már hányingertől szédülésen át mellfeszülésig mindent, mégsem volt soha eredménye csak a vérzés.
Hát én szerintem elég türelmes vagyok már több mint 2,5 éve próbálkozunk, és még csak most kezdtem hőmérőzni... a baj hogy csak a 9. napon tudtam elkezdeni vezetni, ezért két honlap kétféle ovulációt jelzett ..
A másik a www.fertilityfriend.com- oldalon van de azt nem lehet ide másolni, mindenesetre az 26-ára jelöli, és szerintem is akkor volt
Szerinted?
Remélem holnap felmegy a hőd :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!