Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mindenkinek ilyen nehezen...

Mindenkinek ilyen nehezen telik a varakozas v csak nekem? (az ovu es a teszt kozott)

Figyelt kérdés
2010. szept. 24. 10:36
 1/7 anonim ***** válasza:

Ezt a kerdest mar tobben felettek...en azt mondom ha az ember lefoglalja magat, dolgok sokkal konnyedebben mennek. Csak lazan es a teszt pozitiv lesz.

35 heteske

2010. szept. 24. 10:40
 2/7 A kérdező kommentje:
gratula:D
2010. szept. 24. 10:54
 3/7 anonim ***** válasza:

Koszonom, de komolyan! Nekem sem volt konyu a teherbeeses es pont akkor sikerult amikor mar azt mondtam, lexarom az egeszet! Egy reggel fogmosas utan jott a roka es masnap megint es megint...en mar ott tartottam, hogy tesztelni sem akarok! Az ovum meg kb. a 8. napon volt...ezert aztan egy ovuteszt sem mukodott.

Kivanom, hogy lazan tudd venni es ne gorcsolj es jovo ilyenkor a karjaidban legyen a kisManod!

2010. szept. 24. 10:59
 4/7 anonim ***** válasza:

Igen, mindenkinek nehezen megy, amíg foglalkozik vele, nekem is így volt, de pár hónap után már nekem is másra is kellett koncentrálnom, tanulás, utazás, stb. Nem is tesztelgettem, semmit nem csináltam. És egyszer csak hopp, késett már vagy 5 napja mikor eszméltem, akkor csináltam egy tesztet és ott volt :)

15 hetes km

2010. szept. 24. 15:35
 5/7 anonim ***** válasza:

Hát én semmivel nem tudom annyira lekötni magam, hogy ne ezzel foglalkozzak állandóan. Itt van a 18 hónapos fiam és kistesót szeretnénk neki. s ő sem ad elegendő elfoglaltságot ahhoz, hogy ne számolgassak, figyelgessek és teszteljek folyton.

Még ilyen hosszúnak sosem éreztem egy ciklusnyi időt!

2010. szept. 24. 16:45
 6/7 anonim ***** válasza:
Hidd el hogy mindenkinek ilyen nehezen telik az idő,főleg akinek 40 nap körüli ciklusai vannak,és még egy gyermeke sincs,sőt már nem is fiatal..
2010. szept. 25. 10:16
 7/7 anonim válasza:
Nagyon.nagyon nehezen! Babát szeretnééék!!!
2010. szept. 26. 16:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!