Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Úgy hallottam, hogy a székesfe...

Úgy hallottam, hogy a székesfehérvári Nővédelmi Központban ingyenes a kombinált teszt. Ez igaz? És ha igen mindenkinek, vagy csak fehérváriaknak?

Figyelt kérdés
2009. ápr. 6. 15:47
 1/2 anonim ***** válasza:
Igen, ingyenes. Ha nem vagy fehérvári akkor abban az esetben, ha már van ott kartonod! Én Polgárdiból jártam oda, de 17 éves korom óta van ott kartonom, ezért ingyen megcsinálták!
2009. ápr. 6. 17:06
 2/2 anonim ***** válasza:

Szia!

Január egytől már a kórház nőgyógyászati ambulanciáján is megcsinálják ingyen! Ha oda mész a 12. heti kötelező genetikai UHra, szólsz az orvosnak, aki a vizsgálatot végzi, és egyből hátraküld téged az ötös kezelőbe, ahol le is veszik a vért!

Üdv 24 hetes km

2009. ápr. 6. 20:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!