Nemrég tudtam meg hogy terhes vagyok (Persze teszt segítségével) szeretném töletek megkérdezni milyen ételeket ehetek? Bármit eszek rosszul vagyok tölük kérlek adjatok tippet.
Nekem egyedül a kefír vált be!! Abból is a savanyúbb fajta. a Lidl Pilosa volt a kedvencem, de aztán mikor napi 3 litert megittam, akkor elkezdtük itthon gyártani gombából. A rajongás a második trimeszter végéig tartott, azóta sem kívánom:o)
De igaza van az elsőnek, Neked kell kitapasztalnod! Egyébként én kólát nem innék, illetve nem is ittam sem a terhesség alatt, sem azóta (1 éves a Lányom és még szopizik)
Boldog babavárást!!
szia!
második babát várom, és én sem voltam cola párti egészen mostanáig- CSAK! ez maradt bennem! - mindent hánytam ki- a gyömbéres italt, a teát, langyos tejet, a citromos vizet, sima vizet!... MINDENT - persze nem liter számra ittam de ez volt az egy ami bennem maradt- szerencsére csak 4 hétig tartott ez a cola-s időszak, utána javult és a gyömbér is megmaradt... enni sajna tényleg neked kell kitapasztalnod, mivel én vagy 4 kg-t fogytam az elején a folytonos hányásoktól - (nem vagyok kövér!)- szóval volt hogy csak az ecetes - sós chips maradt meg, de volt idő mikor CSAK jégsalátát ettem! egész nap- lágy tojással! ezek 1-2 hétig tartottak utána mindig valami más volt terítéken... tudom nem táplálkoztam változatosan de nem bírtam enni sem mert a 22. hétig egyfolytában hánytam. örültem hogy bennem maradt valami. :)
Hányinger ellen nekem bevállt a cola+ háztartási keksz.
Egyébként minden nap más, ami még egyik nap jó volt az másnapra már nem. Ami bejött: sós vízben főtt krumpli párizsival, jégsaláta, trappista sajt sóval--ezek általában bent maradtak. Majd kitapasztalod, neked mi a jó.
Ja, amitől mindig kibuktam a paradicsom. :-)
Mindkét terhességemnél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!