Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Miért olyan jó teszt a ClareBl...

Miért olyan jó teszt a ClareBlue? Ha jól tudom 50-es, s mégis mindenkinek ez mutatja ki leghamarabb? Mitől lesz egy teszt szellemcsíkos?

Figyelt kérdés
2009. dec. 21. 13:20
 1/5 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy mert jó vastag a pisifelszívó rész, és sok pisiből mutatja ki? Más ötletem nincs. Nekem a menszesz előtti napon reggel már akkora pozitív volt, hogy kiabált az ablakban. Ha előtte 1-2 nappal csinálom, szerintem már akkor mutatta volna.

Szellemcsíkra nincs ötlet.

2009. dec. 21. 13:28
 2/5 anonim ***** válasza:
0%

me drága és mindenki azt hiszi akkor már az a legjobb...

szellemcsík=?

2009. dec. 21. 14:07
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Szellemcsík: Van csík a 2. helyén, de nem színes, hanem fehér.
2009. dec. 21. 14:22
 4/5 anonim ***** válasza:

bocsi, utolsó vagyok...

tudom mi a szellemcsík sajna már nekem is volt benne részem:(

csak épp nem tudom mitől lehet.

olvastam már, hogy volt akinek lett belőle baba, de volt (mint nekem) akinek nem...

az hogy mitől lehet az ????

2009. dec. 21. 14:29
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszi. A ?-re hittem azt, hogy úgy érted, hogy nem tudod, hogy mi az a szellemcsík. Sajna már nekem is van egy ilyen tesztem:-( Még nem jött meg, igaz ma vagyok a 28. cn-on,)és a 15.dpo-n. Hosszabb ciklusaim eddig még nem voltak. Szerdén új teszt, ha addig még aktuális lesz.
2009. dec. 21. 16:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!