Hogy bírjátok ki a várakozás időszakát? (leutális fázis.6. dpo)
Figyelt kérdés
2011. szept. 1. 11:47
12/27 anonim válasza:
Sziasztok!Nem baj,ha én is írok?Én a 7 dpo. napon vagyok és tényleg nagyon szörnyű ez a várakozás!Remélem nem sokára pozitívat tesztelünk mindannyian!
13/27 anonim válasza:
kedves utolsó én az első vagyok,neked is nagyon szép a görbéd,esélyes babára mikor kellene megjönni?
14/27 anonim válasza:
Majd csak jövőhét szerdára nem várom,de már néha úgy görcsölget a hasam,mintha meg akarna jönni!Nektek van valami tünetetek?
15/27 A kérdező kommentje:
Én is remélem, hogy mindenkinek sikerül,
én Csütörtökre nem várom :)
Szörnyű ez a várakozás...
2011. szept. 1. 14:58
16/27 anonim válasza:
Első vagyok nekem is egy hete mind akinek meg akar jönni,még ma is olyan volt(tegnapra nem vártam) és most meg semmi 14 pdo-s napom van ma, szombaton tesztelek ha addig nem esik le nagyon a hőm.
17/27 anonim válasza:
Sok szerencsét a teszthez!Azt mondák jót jelent a mindjárt megjön érzés.Hát remélem tényleg azt jelenti!
18/27 anonim válasza:
Jó reggelt lányok!Mi újság?Van valakinél valami fejlemény?
Én ma vagyok a 8.dpo napon és emelkedett a hőm 2 tized fokot.Remélem jót jelent!Itt a görbém!
19/27 anonim válasza:
Jó reggelt neked is:))) én az első vagyok,szép a görbéd ezekszerint volt tüszőrepid és reméljük baba is lesz :)) nekem még mindig magas a hőm 36,8 volt ma is.Ma 15 dpo-s napom nekem már 2 napja késik,volt menszis fájdalmam olyan 4 napig mára már azis elmult,a máhszámat se érzem annyira fent van [link]
20/27 anonim válasza:
Hú ez már nagyon baba gyanús!Miért nem csinálsz egy tesztet!Már kimutatná!Nagyon drukkolok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!