Hogyan élitek túl a várakozás idöszakát mikor újra meg újra minden hónapban megjön? Igazságtalannak tartjátok, hogy aki nagyon szeretne babát annak nagyon sokat kell rá várnia, aki meg nemakar annak meg jönnek sorban.
2 évig próbálkoztunk reménytelenül, amikor feladtuk, azonnal spontán összejött a babánk.
A sikertelenségbe én majdnem beleőrültem.
Gyűlöltem mindenkit, akinek gyermeke van és igen nagyon igazságtalannak tartottam, hogy pont nekünk nem sikerülhet, másnak meg, aki nem is törődik a gyermekeivel minden évben záporoznak a gyermekek!
Sokszor volt dühkitörésem is, rengeteget sírtam, gyűlöltem magam is, hogy még erre sem vagyok alkalmas...
Muszáj volt pszichológushoz fordulnom néhányszor, mert már teljesen depressziós voltam.
És láss csodát nekünk is sikerült.
A világ legszebb kisfiúja a miénk és hihetetlenül boldogok vagyunk így 3-an!
Tényleg igaz egyébként, hogy előbb, vagy utóbb mindenkinek sikerül, még akkor is ha kilátástalannak tűnik!
Nektek is sikerülni fog!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!