Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem várja 5-ére? Hogy...

Ki nem várja 5-ére? Hogy bírjátok a várakozást?

Figyelt kérdés
Alíg várom, hogy tesztelhessek. Ti hogy bírjátok a várakozást?:) mióta próbálkoztok? milyen nemű babát szeretnétek jobban?:)
2011. szept. 24. 12:46
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
Én 3-ára nem várom. Eléggé ezen jár a fejem. remélem sikerül. Már 2 éve próbálkozunk és ez volt az első inszemes hónapom. ti mióta próbálkoztok?
2011. szept. 24. 14:02
 2/21 anonim ***** válasza:
Én is 3-ra nem várom. Most hagytam abba a gyógyszert és nagyon nem bánnám ha egy kis lélek úgy gondolná velem akar lenni :) Annyira várom a tesztelést, hogy én már meg is vettem!!!Úgy tervezem, hogy ha nem jön meg, akkor 4-én vagy 5-én tesztelek.
2011. szept. 24. 18:24
 3/21 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Mi 1,5 éve próbálkozunk a párommal, pco-s voltam vagyis az orvosom azt mondta nagyon ritka de teljesen meggyógyultam és ez volt az első hónapom hogy egészségesen próbálkoztunk.Volt szépen ovum a hőm is fent van.Amúgy 3-ra nem várom!Drukkolok mindannyiunknak!!

2011. szept. 24. 18:56
 4/21 anonim ***** válasza:
Sziasztok én 6-ára nem várom, van görbétek is ?
2011. szept. 25. 13:56
 5/21 anonim ***** válasza:

nekem van!Becsatolom!:-)Muti a tiéteket is!

[link]

2011. szept. 25. 16:31
 6/21 anonim ***** válasza:

[link]

:) Mindenkinek sok sikert

2011. szept. 25. 18:19
 7/21 A kérdező kommentje:
mi csak most kezdtünk el próbálkozni, ez volt az első próba, de remélem sikerrel járunk, és nem kell évekig várnom, én is pco-s voltam/vagyok, elvileg meggyógyultam, de sokan mondják, hogy visszajöhet és ez végleg sosem gyógyul. sok sikert mindenkinek, én már nagyon várom, hogy tesztelhessek, alíg bírok magammal:D
2011. szept. 25. 23:42
 8/21 anonim válasza:
Sziasztok! Én mára nem várom, és eddig nem is történt semmi aminek nagyon örülök! De nem merem elbizni magam.. :-) Holnap reggel tesztelek, ha este sem jön meg. :-) 6 hónapja próbálkozunk, de csak nyugisan, és nem feszülünk rá. Egyelőre furi érzéseim vannak, nem szeretném túlságosan beleélni magam. holnap újra irok, mi történt. :-)
2011. szept. 26. 15:31
 9/21 A kérdező kommentje:
Mindenkinek nagyon nagyon szorítok, hogy összejöjjön a baba, én azért tesztelek egyet szombat reggel, az a peteérésem utáni 15. nap lesz, hátha megtudok valamit:) ki hogy érzi magát? Mindenkinek kívánom a legjobbakat, és aki tesztelt, az mindenképpen írja meg az eredményt:))
2011. szept. 27. 12:23
 10/21 A kérdező kommentje:
valakinek van valami tünete?:)
2011. szept. 29. 09:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!