Ki nem várja 5-ére? Hogy bírjátok a várakozást?
Figyelt kérdés
Alíg várom, hogy tesztelhessek. Ti hogy bírjátok a várakozást?:) mióta próbálkoztok? milyen nemű babát szeretnétek jobban?:)2011. szept. 24. 12:46
11/21 anonim válasza:
Nekem csak annyi hogy mindig fáradt vagyok, ha ez egyáltalán tünet, meg rossz kedvű vagyok mindig, pedig elég vidám természet vagyok.Viszont ezt nem a terhességre fogom hanem államvizsgára készülök és azért vagyok ki.Bárcsak bébike lenne.Nektek van valami tünetetek?Görbétek hogy alakul?Nekem már csak 2 nap van a nem vártig, nagyon nem akarom h megjöjjön.Megy a drukk mindenkinek!:-)
12/21 A kérdező kommentje:
én nagyon ingerlékeny vagyok 2 napja, mindenen felhúzom magam,meg folyton aludnék, az nem jellemző h sokat pisilnék, inkább ég a gyomrom meg elég sokat kezdtem enni 3 napja :S meg tegnap óta megjön érzésem van... szombat reggel tesztelek egyet aztán kiderül, majd írjátok meg az eredményt:) drukkolok!
2011. szept. 29. 21:23
13/21 anonim válasza:
Mi a helyzet veletek??Én holnapra nem várom, becsatolom a görbémet, szerintetek mennyi esélyem van a babóra?Nagyon drukkolok mindenkinek!!Kedves kérdező teszteltél??Mi lett?Nagyon kíváncsi vagyok!!!!:-)
14/21 A kérdező kommentje:
sziasztok! na kinél, mi a helyzet? Én ma teszteltem egy halvány pozit:)))ti?
2011. okt. 1. 13:13
16/21 anonim válasza:
Én látom.Anyuka leszel!!!Hatalmas gratula!!!:-)
17/21 A kérdező kommentje:
Én most azért elbizonytalanodtam, hogy mért vékonyabb a második csík? ok h halvány de nem tölti ki a teljes mezőt, hanem vékony a csík. volt valakinek még ilyen és lett baba?
2011. okt. 1. 15:15
18/21 anonim válasza:
Sziasztok, ki hogy érzi magát? van már tuti pozitív teszt? hanyadik dpo-n teszteltetek, teszteltek?
Mindenkinek sok sikert!
19/21 anonim válasza:
Én ma teszteltem pozit!Szurkolok nektek!!!:-)
20/21 A kérdező kommentje:
nagyon gratulálok az utolsónak:) én nekem megint csak holnapra marad, mert ma se úgy jött ki a lépés, de holnap már tutira tesztelek. lett még valakinek esetleg pozi?:)
2011. okt. 3. 15:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!