Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Akiknek a napokban volt...

Akiknek a napokban volt ovulációja, hogy bírjátok a két hét várakozást?

Figyelt kérdés
Állandóan arra gondolok, hogy sikerült-e vagy nem. Leghamarabb mikor teszteltek?
2009. okt. 15. 15:06
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
Jaj, ne is mondd! Szombaton volt ovum, csináltuk is szépen a dolgunkat és már alig bírom a várakozást! :)) Az ovuláció után két héttel csinálunk tesztet, mert addigra kényelmesen beágyazódik a baba és a 3 napos teszt talán már kimutatja. De ha még az negatív, érdemes egy másikat is csinálni 2-3 nap múlva, persze csak ha közben nem jön a nemvárt. Szurkolok Nektek és magunknak is!!
2009. okt. 15. 15:15
 2/18 anonim ***** válasza:
Jaaj nagyon nehezen:( iszonyú lassan telik ez a két hét am hátra van a tesztig...
2009. okt. 15. 17:40
 3/18 anonim ***** válasza:
Én is úgy vagyok vele, mint te és a többiek. Borzasztó nehéz, s ráadásul hiába próbálom a gondolataimat elterelni, mindig a babár térek vissza. Még éjszaka is álmodok róla. Szerintem a teszttel sajna várni kell a nemvárt napjáig minimum. Én speciel soha nem bírom ki, s minimum előző reggel tesztelek, eddig sajna mindig nagatív lett:-(
2009. okt. 15. 19:14
 4/18 anonim ***** válasza:
Megállt az idő. Ma van pozitív ovu tesztem, és még 14 nap! Nagyon hosszú!!!!
2009. okt. 15. 20:19
 5/18 anonim ***** válasza:
Már alig várom. Nagyon nehéz, de ki kell bírni, mert nem akarok már előtte 2 nappal azonfilózni megint, hogy most csak túl korai volt a teszt, vagy tényleg nincs baba. Szóval én most erőt veszek magamon és kibírom 26.-áig. Nekem akkor telik le a 2 hét. Legalábbis, ha mostmár fentmarad a hőm. És pozitív lesz! Neketek is! :)))
2009. okt. 15. 22:44
 6/18 A kérdező kommentje:
Tünetek mikor jönnek?
2009. okt. 16. 06:56
 7/18 anonim ***** válasza:
Semmi tünetem nincs nekem én kedden ovuláltam.és megfogadtam,hogy nem is gondolok semmiféle tünetre nem beszélek be magamnak semmit és nem figyelgetem magamat félpercenként.Nekem 26-án kellene megjönnie addíg igenis kibírom,addíg semmi para:)
2009. okt. 16. 09:42
 8/18 A kérdező kommentje:
Elvileg nekem is kedden volt ovulációm, de én olyan hülye vagyok, hogy keresem a tüneteket, amik tudom, hogy ilyenkor még nem is lehetnek. Neked a melled érzékeny szokott lenni menszi előtt és hány nappal?
2009. okt. 16. 13:02
 9/18 anonim ***** válasza:
Utolsó elötti vagyok,hát ilyenkor már érzékeny szokott lenni az egész mellem de most csak a mellbimbóm fáj semmi érzékenység.
2009. okt. 17. 14:54
 10/18 A kérdező kommentje:
Nekem sem érzékeny még a mellem, pedig már ilyenkor az szokott lenni. Jelenthet babát?
2009. okt. 18. 09:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!