Akiknek a napokban volt ovulációja, hogy bírjátok a két hét várakozást?
Figyelt kérdés
Állandóan arra gondolok, hogy sikerült-e vagy nem. Leghamarabb mikor teszteltek?2009. okt. 15. 15:06
11/18 anonim válasza:
Szia szerintem nem jelent se babát se mensit... Nekem vasárnap kéne megjönnie de jövőhét csütörtökig belefér,szóval van még időm,nem idegelem magam,megfogadtam.
(akinek a mellbimbója érzékeny :)) )
12/18 A kérdező kommentje:
Ma nekem is a mellbimbóm kezdett érzékeny lenni. 26-án kellene megjönnie. Ha most sem jön össze, esküszöm nem fogok a tünetekre figyelni, mert már biztos pszchiés a dolog, meg tudom, hogy ezek menszis tünetek is lehetnek amik jönnek.
2009. okt. 19. 20:33
13/18 anonim válasza:
Szia "mellbimbós" vagyok,képzeld ma reggel leesett a hőm:) Mensitől nem lehet ahhoz még korán van,lehet esetleg beágyazódás? de jó is lenne...Te hogy vagy?
14/18 A kérdező kommentje:
Nekem továbbra sincs semmi szokatlan tünetem. Megőrülök, ha rá gondolok, hogy lehet hogy van pocaklakó a hasamban, de lehet, hogy nincs és csak képzelgek.
2009. okt. 20. 12:34
15/18 anonim válasza:
Szia én is sz@rul érzem magam ebben a bizonytalanságban,de már csak pár nap és kiderül:)
16/18 anonim válasza:
Sziasztok! Első vagyok. Nekm ma reggelre megjött. Ordítani volna kedvem :( Remélem, Ti nagyobb szerencsével jártok!!!
17/18 anonim válasza:
Én a "mellbimbóérzékeny"vagyok,szóval már nem érzékeny a mellem,hanem mintha felgyújtották volna őket,belülről ég mindkettő,ha hozzáérek forróak.és hónaljban feszítenek.Felül égek,alul lüktetgetek,és sűrű-krémes a nyákom.Más tünetem nincs,vasárnapra nem várom.
18/18 A kérdező kommentje:
Kedves első!
Nagyon sajnálom. Átérzem. Én is azt gondolom, hogy meg fog jönni 26-a környékére nem várom. De máskor olyan érzékeny a mellem, most meg mintha a mellbimbóm lenne csak néha az, meg hónaljban vagy oldalt húzódik időnként. A hasam sem fájdogál, folyásom se igazán van. Mintha nem is menszi előtt lennék. Próbálom lekötni magam, holnap jönnek a barátok én főzök és inni is fogok, most már nem érdekel. Eddig annyira vigyáztam mindenre mégse lett baba a vége.
2009. okt. 22. 12:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!