Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Idegesek voltatok, amíg nem...

Idegesek voltatok, amíg nem mentetek el először a nődokihoz? Mert tudom, hogy 6-7 hetesig értelmetlen, mert csak úgy is vissza hív. Ti hogy élitek meg a várakozást?

Figyelt kérdés
2010. nov. 23. 18:27
 1/3 anonim ***** válasza:
NEHEZEN
2010. nov. 23. 18:28
 2/3 anonim ***** válasza:

Még nehezebben, mint amikor azt vártam, hogy mikor tesztelhetek végre:-)

Próbálj kicsit másra gondolni, bár tudom, hogy ilyenkor lehetetlen! Élvezd a gondolatot, hogy sikerült, és erősítsd magadban, hogy minden rendben lesz!:-))

2010. nov. 23. 19:53
 3/3 anonim ***** válasza:
Igen, mert sajnos volt előtte egy korán felismert terhességem, ami sajnos 9 hetesen elhalt. 5 hetes korától hetente láttam UH-n. Sajnos műtétileg kellet befejezni. Akkor megfogadtam, hogy többet nem megyek hamar. A következő alkalommal 11 hetesen mentem. Mindenféle érzések kavarogtak bennem odáig póbáltam nem beleélni magam, mert kb megint az 5 héttől tudtam, hogy nem vagyok egyedül többé.Hála az égnek volt szívhang és később is rendben ment minden. Most itt alszik mellettem, 9 hónapos.
2010. nov. 23. 23:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!