Hogy bírtátok a várakozást? Én már megőrülök!
Mi néhány hónap múlva kezdünk próbálkozni. Részben anyagi-ill. munka miatt. Másrészt már abbahagytam a fagamzásgátlót, de még nem rendeződött a ciklusom, azt mindenképp ki kell várni mert addig ugye felesleges is lenne....
Én is nagyon várom már:) Csak ezen jár az agyam egész nap. A férjem minden nap elmondja, mennyire szeretne tőlem egy kisbabát...:)
kedves kérdező
de jó, úgy örülök,hogy nem vagyok egyedül itt
még nekünk sincs babánk csak tervezzük de még csak nem is idén,majd jövőre
mi is az anyagiak miatt,meg a munkahelyen is úgy alakultak a dolgok,hogy most várunk még
már úgy vágyunk rá,hogy majd meg veszek :D
ide járok olvasgatni és irígykedni azokra akiknek már van
nem is gondoltam volna,hogy más is van így itt rajtam kívül
ne értsetek félre de ez picit jól esik,hogy nem csak mi vagyunk így
van már konkrétum,hogy mikortól fogtok próbálkozni? mi kb. márciustól
Mi nyár végén kezdjük, kiszámoltam, hogy ha elsőre sikerül, akkor se legyen már gond... szeretnénk mindent megadni neki, ami jelen helyzetben emberileg lehetséges, de nem csak anyagilag, hanem hogy Vele tudjak maradni, ne kelljen másnak vigyáznia rá, amíg nekem máshol kell lennem, stb.
Én is ide járok olvasgatni, örülök másoknak és álmodozom, milyen lesz, ha majd nekünk is lehet... olyan nagyon vágyom rá, hogy néha már arra gondolok,megszegem a dolgot és próbálkozunk most... de tudom, hogy megijednék, mert még nem lehet. A párom egy angyal,nagyon vágyik rá ő is, tudom, hogy eufórikus boldogságban élné a mindennapokat, ha már a pocakomban lenne a pici. Remélem jövőre már mindketten itt írjuk, hogy sikerült és várjuk Őt! :)
szia utolsó vagyok
mi is pont így vagyunk vele, annyi,hogy én úgy érzem ez már tényleg az utolsó utáni időpont
megkérdezhetem hány évesek vagytok?
én 28
mi is pont ugyan azok az okok miatt vártunk eddig,mint amiket leírtál
igen remélem már jövőre mindketten állapotosan írkálhatunk már ide :)
a 28 éves vagyok
és ti fogtok valamilyen terhességi vitamint szedni az előtte levő pár hétben?
vagy a terhesség alatt?
én arra gondoltam, hogy előtte kb. 3-4 héttel elkezdem szedni az elevitet, hátha segít majd, hogy könnyebben teherbe essek
a másik pedig még amivel vigasztalom magam, hogy addig próbálom magam ideális súlyra hozni, hogy a terhesség alatt felszedett kilók ne terheljenek túl meg
Ti is foglalkoztok ilyenekkel vagy csak én vagyok ilyen dilis?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!