Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hogy bírtátok a várakozást?...

Hogy bírtátok a várakozást? Én már megőrülök!

Figyelt kérdés
Picivel több, mint egy év múlva kezdhetünk próbálkozni. Anyagi okai vannak elsősorban, ill. az egyetem befejezése (fizikailag megterhelő gyakorlatom van, ezért nem lehet mellette próbálkozni). Minden nap eszembe jut a baba, éjjel pedig (most már szinte minden 2. -3. éjjel azt álmodom, hogy állapotos vagyok. Nagyon vágyik rá a szívem, de még várnunk kell. Mit tegyek, hogy ki tudjam várni az évet? Ti mit tettetek? És milyen érzés próbálkozni? Úgy várom már! :(
2010. aug. 15. 20:56
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Mi nyáron összeházasodtunk, és megbeszéltük, hogy még nincs itt az ideje, majd ha leszakvizsgáztam, akkor jön el az ideje. Én bele is nyugodtam, belevetettem magam a tanulásba, és próbáltam nem foglalkozni a babakérdéssel. Nem jött már meg másfél hete, és egy nap olyan fura érzésem volt amikor pakoltam be a mosógépet, és átfutott az agyamon, te jó ég, lehet, hogy terhes vagyok. Férjemnek nem mondtam, csak készültem a vizsgára, dolgoztam, aztán pár nap múlva egy rosszullét után vettem egy tesztet. Rohantam haza a munkából és már pisiltem is, és pillanatok alatt megjelent a két csík. Hihetetlen érzés volt! Azóta is áldom a sorsot, hogy így alakult, mert nem lehet egyszerű ha hónapról-hónapra vár az ember, és nem úgy alakul, ahogy tervezzük. Néha még ma is rácsodálkozom, hogy jé anya vagyok!
2010. aug. 15. 21:11
 2/10 anonim ***** válasza:

Mi néhány hónap múlva kezdünk próbálkozni. Részben anyagi-ill. munka miatt. Másrészt már abbahagytam a fagamzásgátlót, de még nem rendeződött a ciklusom, azt mindenképp ki kell várni mert addig ugye felesleges is lenne....

Én is nagyon várom már:) Csak ezen jár az agyam egész nap. A férjem minden nap elmondja, mennyire szeretne tőlem egy kisbabát...:)

2010. aug. 15. 21:50
 3/10 A kérdező kommentje:
Nekem is ilyen a párom, sokszor szóba kerül, mindketten nagyon vágyunk rá, de felelős szülők szeretnénk lenni, akik előre gondolkodnak, nem csak a szívünket követni. Ennyi idő sajnos még kell... de olyan jó érzés elképzelni, milyen lesz a terhesség, a pici, kire fog hasonlítani, és mennyire oda lesz érte az apukája, mert már most is oda van, pedig még velünk sincs! Annyira szeretnék már egy évvel előrébb lenni! :))
2010. aug. 15. 21:59
 4/10 anonim ***** válasza:

kedves kérdező

de jó, úgy örülök,hogy nem vagyok egyedül itt

még nekünk sincs babánk csak tervezzük de még csak nem is idén,majd jövőre

mi is az anyagiak miatt,meg a munkahelyen is úgy alakultak a dolgok,hogy most várunk még

már úgy vágyunk rá,hogy majd meg veszek :D

ide járok olvasgatni és irígykedni azokra akiknek már van

nem is gondoltam volna,hogy más is van így itt rajtam kívül

ne értsetek félre de ez picit jól esik,hogy nem csak mi vagyunk így

van már konkrétum,hogy mikortól fogtok próbálkozni? mi kb. márciustól

2010. aug. 15. 22:15
 5/10 A kérdező kommentje:

Mi nyár végén kezdjük, kiszámoltam, hogy ha elsőre sikerül, akkor se legyen már gond... szeretnénk mindent megadni neki, ami jelen helyzetben emberileg lehetséges, de nem csak anyagilag, hanem hogy Vele tudjak maradni, ne kelljen másnak vigyáznia rá, amíg nekem máshol kell lennem, stb.

Én is ide járok olvasgatni, örülök másoknak és álmodozom, milyen lesz, ha majd nekünk is lehet... olyan nagyon vágyom rá, hogy néha már arra gondolok,megszegem a dolgot és próbálkozunk most... de tudom, hogy megijednék, mert még nem lehet. A párom egy angyal,nagyon vágyik rá ő is, tudom, hogy eufórikus boldogságban élné a mindennapokat, ha már a pocakomban lenne a pici. Remélem jövőre már mindketten itt írjuk, hogy sikerült és várjuk Őt! :)

2010. aug. 15. 22:35
 6/10 anonim ***** válasza:

szia utolsó vagyok

mi is pont így vagyunk vele, annyi,hogy én úgy érzem ez már tényleg az utolsó utáni időpont

megkérdezhetem hány évesek vagytok?

én 28

mi is pont ugyan azok az okok miatt vártunk eddig,mint amiket leírtál

igen remélem már jövőre mindketten állapotosan írkálhatunk már ide :)

2010. aug. 15. 22:47
 7/10 A kérdező kommentje:
Én 26 lettem idén. Nagyon remélem, hogy minden simán megy majd, persze, az élet okozhat még meglepetéseket! Szorítok nektek is! :) Köszönöm a választ mindenkinek!
2010. aug. 15. 23:07
 8/10 anonim ***** válasza:
Én 25 vagyok. Már fentebb válaszoltam. Az én párom már azt mondogatja, karácsonyra jó volna pocakban tudni a babát. Tehát néhány hónapunk még biztosan van. Jó lenne, ha rendeződne a ciklusom és végre megjönne, lenne peteérésem, mert így elég lehetetlen a dolog. Nektek is azt javaslom, a fogamzásgátlót idejáben hagyjátok abba, mert akár fél év is lehet, mire lesz normális peteérés! Ha netán egyből rendeződne Nektek, még mindig tudtok más módon védekezni. Én még kicsit attól tartok, hogy ha minden jól megy, jövőre házfelújítás lesz, pocisan nem lesz semmi, de tovább már végképp nem akarunk várni...
2010. aug. 16. 13:04
 9/10 anonim ***** válasza:

a 28 éves vagyok

és ti fogtok valamilyen terhességi vitamint szedni az előtte levő pár hétben?

vagy a terhesség alatt?

én arra gondoltam, hogy előtte kb. 3-4 héttel elkezdem szedni az elevitet, hátha segít majd, hogy könnyebben teherbe essek

a másik pedig még amivel vigasztalom magam, hogy addig próbálom magam ideális súlyra hozni, hogy a terhesség alatt felszedett kilók ne terheljenek túl meg

Ti is foglalkoztok ilyenekkel vagy csak én vagyok ilyen dilis?

2010. aug. 16. 22:00
 10/10 anonim ***** válasza:
Én a 25 éves vagyok. Szedek Gravidát és barátcserjét. Súlyommal nincs gond, sportos, vékony alkat vagyok. Mozgok sokat és figyelek a táplálkozásomra. Elég sokat dolgozom, így talán jobban repül az idő..... Elkezdtem fegyelni magam jobban, ill. hőmérőzni, hogy képben legyek. Érdemes méregteleníteni is rendszeresen.
2010. aug. 17. 12:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!