Más is megunta a várakozást?
szia! mi "még csak" 8 hónapja próbálkozunk, de már ez sok nekem:( már én is szeretnék pocakos néni lenni, egy (jó kettő a sajátommal, mielőtt belekötne valaki) dobogó szivecskével odabent:(
mivel mi tavasz végén kezdtünk próbálkozni, a doki mondta, hogy az egy évet várjuk meg... addig nem is csinál semmit mindig azt modnja minden rendben, tessék próbálkozni...
p.é-m van, az már többször bebizonyosodott, mind hőmérőzéssel, mint teszttel, de mégse sikerül:(
idén, ebben az egy hónapban minden egyes dolgot összvetve csináltam (hőmérő, teszt, gyertya, tea) hogy sikerüljön, ha most se sikerül akkor már úgy leszek vele, hogy tavaszig nem fog érdekelni és nem fogok vele foglalkozni, vagy sikerül úgy, vagy majd akkor megyek vissza a dokihoz...
hát nálam ez van!
mielőbbi babásodást mindenkinek!
Sziasztok!
Mi is 1,5 évig próbálkoztunk szinte beleőrültem, állandóan sírtam, de meguntam felkerestünk egy jobb magándokit, aki rögtön olyan vizsgálatokat csinált, amit előtte nem csináltak, rögtön kiderült az inzulin rezisztencia, kaptam gyógyszert, amit 3 hónapig kellett volna szednem, de mondta a doki, hogy közben ne húzzik az időt, mert az 1 év már eltelt, csináljunk átjárhatóságit, és a következő hónapban inszeminációt. Erre már nem került sor, mert 1 hónap gyógyszeres kezelés után összejött a baba.
nekünk 16 hónap után sikerült spontán.kicsivel több mint egy év után mentem el dokihoz.elküldött horminvizsgálatra,páromat spermavizsgálatra,de mindkettőnknél minden rendben volt.azt hozzá teszem h ez alatt a több mint egy év alatt sok mindent próbáltam.teák,vitaminok,hőmérőzés.de semmi eredmény.és görcsösen akartam.szerintem ez volt a baj.na mindegy.dokim annak ellenére h minden rendben volt,felírta a clostit,hogy kicsit feltúrbózza a pé-met,olyan alapon h több tüszőből hátha hamarabb összejön.még aznap ki is váltottam,vártam h megjöjjön.akkor először vártam h megjöjjön,mert mihamarabb el akartam kezdeni a clostit,mert nagyon bíztam benne h attól sikerülni fog.és láss csodát,ne jött meg és pozit teszteltem.
21 hetes km
Sziasztok!
Először is köszi a sok választ!
Voltam dokinál,nagyon rendi volt,bár nem kérdezett túl sok mindent,csak hogy megvan-e a heti 3-4 együttlét,mert szerinte ez kötelező,különben ne várjunk csodát!Aztán jövö pénteken megnézi uh-on,hogy van-e peteérésem(az lesz a ciklusom 15. napja) és ez után tudunk tovább lépni!kicsit örülök,h.végre történik valami,úgy érzem,2010 babás év lesz!Sok reményt mindenkinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!