Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Más is megunta a várakozást?

Más is megunta a várakozást?

Figyelt kérdés
Több mint 1 éve próbálkozunk,de nem akar jönni a baba.Holnap elmegyek nőgyogyihoz,hátha valami gond van velünk,jó lenne,ha kiderülne és tudnának segíteni,mert már nagyon vágyom a babára!Nem gondoltam volna,h.ilyen sokat kell rá várni!Más is rászánta magát az új évben a kivizsgálásra?Ti mit csináltok idén másképpen,hogy sikerüljön a baba?Kicsit izgulok a holnaptól,mit fog mondani a doki!
2010. jan. 6. 23:36
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Első vagyok, igaz, hogy nem volt probléma egyikünknél sem, de az egyik vizsgálat szerint a szervezetembe kerülve elhalnak a spermiumok, még mielőtt elérnék a céljukat, ez volt a gond (miközben maguk a spermiumok jó minőségűek és elegen vannak).
2010. jan. 8. 11:06
 12/12 anonim ***** válasza:
Én nem adom fel, bár a férjem épp tegnap mondta hogy nem akarja tudni, hogy mikor van peteérésem, mert már unja, hogy csak olyankor erőltetem. Hosszú idő telt el már mióta először nem vigyáztunk. Én is ki vagyok. :(
2010. jan. 19. 13:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!