Rossz ez a várakozás! Még 5 nap és minden kiderül! Már tesztelnék, de tudom, h korai! Ti, hogy bírjátok a várakozást?
Figyelt kérdés
Ezt a gyufaszálas dolgot én is kipróbálom majd, amit az előbb olvastam!2009. márc. 16. 13:28
1/10 A kérdező kommentje:
Ezek szerint csak én vagyok ilyen türelmetlen!:)
2009. márc. 16. 13:53
2/10 anonim válasza:
Nem csak Te, dehogyis! Ilyenkor mindenki türelmetlen, reménykedik és tűkön ül. :-)
Ezeket a napokat valahogy túl kell élni, elterelni a gondolatodat, lefoglalni magad.
Sajnos nem látunk bele a hasunkba, valahogy mindig eltelik ez az idő a nemvártig. Nincs recept. Tudom rossz, de nincs mit tenni.
3/10 anonim válasza:
Én is türelmetlen vagyok pedig van még 10 nap hátra na de na :)))
5/10 anonim válasza:
Még 7 nap, de sajnos másra sem tudok gondolni. Iszonyatos. Brrr
6/10 anonim válasza:
nekem is még 5 nap és eldől minden. Én is türelmetlen vagyok egyik nap úgy érzem, hogy meg fog jönni, mert olyanok a tüneteim, másik nap viszont nem érzem. Úgy gondolom pszichésen vannak ezek. Neked vannak valamilyen tüneteid? Nekem nagyon feszül a mellem de ezen kívűl semmi. Akkor is szokott amikor meg akar jönni, de nem ennyire és ilyenkor már a a hasam is szokott fájdogálni és a folyásom is több szokott lenni, de még ezek nincsennek meg. Kitartás és próbáld magad elfoglalni olyan dolgokkal ami nem a babavárással kapcsolatos én is ezt teszem.
7/10 anonim válasza:
Sikerült? Van baba végülis? Az 5 nap eltelt:) Írj!!!! :)
8/10 A kérdező kommentje:
Szia!Sajna beteg lettem!Még előbb is mint kellett!Volna!Asszem nem tudott megtapadni, mert volt egy halvány poz. tesztem, de megjött.Teszteltem újból és neg. lett!Majd most sikerül!:)Megpróbálkozok a teákkal, és a hőmérőzéssel!Veled mizu?Baba?:)
2009. márc. 20. 18:04
9/10 anonim válasza:
Szió:) Szerintem nyugodj meg mert hallottam olyanról is hogy valakinek megjött és mégis terhes volt.. úgyhogy nyugi.. én szurkolok :)
10/10 A kérdező kommentje:
Szió!Egyébként valami nem ok a mensimmel.Mert nem csak előbb jött meg, de jóval kevesebb.Csüt. kezdődött, és ma már szinte semmi.Régen ez úgy nézett ki, 1 nap barna, majd 2 nap erős mensi.Még éjjel is fel kellett kelnem órára, hogy ne kenjem össze az ágyat.:)Szal még bármi lehetne!:)
2009. márc. 22. 17:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!