Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lányok! Először is, bocsi az...

Lányok! Először is, bocsi az idióta kérdésemért?

Figyelt kérdés
Január 15.-e körül kellene megjönnie(vagyis NEM megjönnie).De már a napokban érzek ilyen mindjárt megjön érzést,és görcsölget is a hasam.Sosem szokott ilyen hamar jelezni.Talán a beágyazódás lenne?..Reménykedhetek szerintetek???
2012. jan. 7. 08:24
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 21/86 anonim ***** válasza:
mi kb .5 hónap!!de ez még nem sok!!innentől mérem a hőmet!!csak most nem tudtam mérni a ciklus elejétől és nem tudom hogyan is állok!!én is örülök neki hogy megtaláltalak!!ovut érezted??
2012. jan. 7. 10:02
 22/86 A kérdező kommentje:
Nem éreztem.Ha most nem jött össze,akkor vezetni fogom én is a hőmet majd.Utánna olvasok egy kicsit,mert nem igazán értek hozzá.
2012. jan. 7. 10:05
 23/86 anonim ***** válasza:
én onnan gondolom,hogy 1-jén volt a pé-m mert petefészkemnél nagyon szurkált!!majd ha megjön akkor már lehet tudni mikor is volt a pé!!így csak marad a testi tünetek észlelése!!átlagosan 12-14 nap a lutearis fázis!!a menszi előtt van 12-14 nappal a pé!!
2012. jan. 7. 10:11
 24/86 A kérdező kommentje:
Én a ciklus.hu oldalon néztem,de hallottam arról az oldalról,hogy szokott furcsa dolgokat is írni,nem tudom hihetek-e neki.
2012. jan. 7. 10:14
 25/86 anonim ***** válasza:
én is a ciklus.hu-n vezetem a ciklusomat!!de rájöttem nem igazán lehet neki hinni!!legalább is elejébe így volt de most elvileg jól jelölte be a pé-met!!inkább a tüneteket figyeld!!és ovu tesztet is használhatsz!!én meg nem használtam de azt mondják jó!!én inkább csak a hőmet szoktam írni ott meg különböző adatokat szoktam lejegyezni!!
2012. jan. 7. 10:18
 26/86 A kérdező kommentje:
Köszi a segítséget!Ez a mindjárt megjön érzés neked is van?Félóránként rohanok a wc-re megnézni mert egyfolytában úgy érzem.
2012. jan. 7. 10:22
 27/86 anonim ***** válasza:
én nem görcsölök ha erre gondolsz??a szurkálódás is csak hébe-hoba!!
2012. jan. 7. 10:32
 28/86 A kérdező kommentje:
Nem görcsölésnek mondanám,valami olyasmi de mégsem az.
2012. jan. 7. 10:35
 29/86 anonim ***** válasza:
szerintem mérd a hőd jövő hónaptól ha nem vagy most terhes!!abból sok mindent megtudsz le tudod szűrni mi is történik a testeddel!!én is sokat tanultam!!de még így is sok mindent nem tudok!!
2012. jan. 7. 10:56
 30/86 A kérdező kommentje:
Igen, megfogom próbálni mindenképpen.Buta kérdés,de mikor kell kezdeni?És mindennap kell mérni?Melyik napszakban,az mindegy?
2012. jan. 7. 10:59
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!