Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lányok! Először is, bocsi az...

Lányok! Először is, bocsi az idióta kérdésemért?

Figyelt kérdés
Január 15.-e körül kellene megjönnie(vagyis NEM megjönnie).De már a napokban érzek ilyen mindjárt megjön érzést,és görcsölget is a hasam.Sosem szokott ilyen hamar jelezni.Talán a beágyazódás lenne?..Reménykedhetek szerintetek???
2012. jan. 7. 08:24
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 51/86 anonim ***** válasza:
a 10-es érzékenységű!!a patikába meg tudják mondani!!de holnap utána nézek!!ha jó lesz úgy!!????én legutóbb e-xeil tesztet vettem!!remélem jól írtam a nevét!!de az 25-ös érzékenységű!!netti!!
2012. jan. 9. 22:10
 52/86 A kérdező kommentje:
A gabrielt ajánlották nekem,állítólag megbízható.És köszönöm,akkor holnap!Addig is kitartás!!!!
2012. jan. 9. 22:12
 53/86 anonim ***** válasza:
a gabriel 25-ös érzékenységű!!nekem mindig azt mutatta,hogy nem vagyok terhes így is volt!!netti!!neked is kitartás!!
2012. jan. 9. 22:30
 54/86 anonim ***** válasza:
szia!!mizus veled??van valami fejlemény??csináltál tesztet??netti!!
2012. jan. 10. 07:13
 55/86 A kérdező kommentje:
Szia!Igen csináltam egyet bár nem első pisiből de sajna negatív lett.Gabrielt vettem mert csak az volt a patikában.Én azért bízom még benne,mert lehet hogy korán volt ez még...:(
2012. jan. 10. 14:54
 56/86 anonim ***** válasza:
a gabriel még nem fogja kimutatni!!mert 25-ös!!én még várok!!majd csak eljön a tesztelés ideje!!még türelmes vagyok!!reménykedek,hogy legalább jokor voltunk együtt és össze jött a babóca!!
2012. jan. 10. 15:56
 57/86 A kérdező kommentje:
Azért még én is csinálok egyet ha addig nem jön meg,pár nap múlva.
2012. jan. 10. 16:22
 58/86 anonim ***** válasza:
szia!!mizus??írj ha vagy!!érdekel mi van veled!!netti!!
2012. jan. 11. 08:05
 59/86 A kérdező kommentje:
Szia!Aranyos vagy!A tüneteim ugyanazok,a mindjárt megjön érzés és enyhe görcsölés.De valahogy mégsem úgy ahogy szokott.Ráadásul már kb.egy hete tart,és ennyivel elöbb nem szokott.Pár nap és kiderül...És te hogy vagy?
2012. jan. 11. 08:12
 60/86 anonim ***** válasza:
szia!!köszi a kérdést!!nem jól mert lezuhant a hőm és most nem tudom mi is van!!de nekem nincs is semmi tünetem!!szerintem még a méhszájam sincs lent mert volt mikor megakart jönni és amikor leültem éreztem egy kis feszülést a méhemnél!!vagy ez nem attól van??
2012. jan. 11. 08:16
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!