Lányok! Először is, bocsi az idióta kérdésemért?
Figyelt kérdés
Január 15.-e körül kellene megjönnie(vagyis NEM megjönnie).De már a napokban érzek ilyen mindjárt megjön érzést,és görcsölget is a hasam.Sosem szokott ilyen hamar jelezni.Talán a beágyazódás lenne?..Reménykedhetek szerintetek???2012. jan. 7. 08:24
71/86 A kérdező kommentje:
Nem volt semmi ilyen problémám.Egyébként olvastam itt a hőmérőzésről is,hogy mutathat fals eredményt is.Szóval a hőd miatt még ne add fel!!
2012. jan. 11. 09:55
72/86 anonim válasza:
igaz elég rosszul aludtam!!2 óra fele felébredtem mert wc-re kellet mennem(de ez menetredszerűen így megy pár napja van így mióta iszom a palástfű teát)aztán 3:30-kor keltem és a hőmet 3:30-kor mértem nem 2 óra fele!!szerinted ez így reális ez a hő??mert ha belegondolok akkor nem!!
73/86 A kérdező kommentje:
Tulajdonképpen szerintem sem az így.Azért is írtam,hogy ezt ne vedd 100%.-nak.És főleg ne keseredj el!!A tea mire jó hogy iszod?
2012. jan. 11. 10:11
74/86 anonim válasza:
a palástfű tea a beágyazódást segíti elő!!a ciklus második felébe kell inni amikor kezdődik az ovu!!a ciklus elején pedig cickafark teát kell inni az meg a petesejt érlelését segíti elő!!
75/86 A kérdező kommentje:
Ti mióta próbálkoztok?Első baba?Megkérdezhetem hogy,hány éves vagy?
2012. jan. 11. 10:25
76/86 anonim válasza:
kb.5 hónapja próbálkozunk komolyan!!első baba lenne ha össze jönne de nem akar!!30 leszek jan.21-én!!és ti??
77/86 A kérdező kommentje:
Nekünk ez a második hónap.Én is 30 vagyok.:)És első baba lenne.Sikerülni fog hamarosan ne aggódj!
2012. jan. 11. 10:37
78/86 anonim válasza:
most alig várom,hogy reggel legyen és mérhessem a hőm!!mert a napközbeni hő sajnos nem számít!!hiába magas!!ja ez egy eszrevétel:pl.én este megmérem a hőm ha magas akkor reggel is magas lesz igaz pár tizeddel lejjebb lesz,ha alacsony ugyan így van!!érted??abból már tudom kb-ra milyen lesz reggel!!
79/86 anonim válasza:
szia!!mizus??van valami fejlemény?írj ha vagy!!netti!!
80/86 A kérdező kommentje:
Szia Netti!Sajnos ma délelőtt megjött,majd a következő hónapban talán...És veled mi újság?
2012. jan. 12. 21:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!