Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Dec.5-re nem várom.10-es...

Dec.5-re nem várom.10-es teszttel mikor tesztelhetek először?

Figyelt kérdés
2011. dec. 1. 09:26
 1/10 anonim ***** válasza:
Na akkor már ketten vagyunk.én6-ra nem várom és éppen azt tanacsolják a csajok hogy várjak nemvárt napjáig vagy max. elotte 1 nappal teszteljek.Szorítok hogy sikeruljon!
2011. dec. 1. 09:29
 2/10 anonim ***** válasza:

Nekem most érkezett meg a 10- es érzékenységű. Ráadásul kaptam ajándékba is egyet, így most van 3 db... nagy a kísértés... én lehet ellövök már hamarabb egy-kettőt. Mert ilyenkor legalább ott van a remény, hogy azért negatív, mert még korán teszteltem.

Másrészt mikor már elszáll az agyam, akkor legalább kicsit kijózanít...

2011. dec. 1. 10:10
 3/10 A kérdező kommentje:

Hány nappal hamarabb próbálkozol? Én szerintem holnap bepróbálok egyet. 3 nappal leszek előtte. Én vettem 10 db 10-est és van 1db 25-ösöm. :) Jaj de várom már. Amúgy engem is kijózanít a negatív teszt.

Úgy drukkolok nektek. El ne felejtsetek írni mi lett!!!

2011. dec. 1. 10:20
 4/10 anonim ***** válasza:

Nem tudom, mikor kéne próbálkozni. Holnap még csak a 23. napom lesz, de mivel ennyi tesztem van, és az egyik nem kazettás, ezért lehet azt holnap reggel ellövöm.... Nagy baj nem lehet belőle. Azért gondoltam, hogy az, mert nagyon utálom a csepegtetős, meg mártogatós teszteket.

Én egyébként leghamarabb 7- re nem várom, de inkább 9, mert az lesz a 30. nap, és mostanában 29-30 napra jön meg.

Viszont olyan jó lenne akár csak egy halvány pozi tesztet csempészni a mikuláscsomagba! :)

2011. dec. 1. 10:47
 5/10 anonim ***** válasza:

Én anno mensi előtt 3 nappal kipróbáltam egy 20-as érzékenységűt és egyértelműen mutatta!!!

Úgyhogy drukkolok nektek!!!

2011. dec. 1. 10:48
 6/10 anonim ***** válasza:

Nekem mensi előtt 4 nappal a 10-es már mutatta... Bár az még olyan halvány volt, hogy csak én láttam! :) Másnapra már szépen látszódott. Tehát mensi előtt 3 nappal már be lehet próbálni!!!

Drukkolok Csajok!!!! :)

2011. dec. 1. 11:22
 7/10 anonim ***** válasza:
én mensi előtt 2 nappal teszteltem és halványpozi volt. Clearblue-val, nem tudom az hányas erősségű..
2011. dec. 1. 16:16
 8/10 anonim ***** válasza:
Én vaterás 10 érzékenységű teszttel teszteltem a 10. napon délután szép pozitívat.Szurkolok nektek!
2011. dec. 2. 10:34
 9/10 anonim válasza:
teszteltél? eredmény?
2011. dec. 3. 13:56
 10/10 A kérdező kommentje:

Sziasztok! Kb. 1 órája teszteltem....totál negatív.

De reménykedek amíg nem jön meg...

2011. dec. 4. 09:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!