Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Tesztel valaki jan.5-6 körül?

Tesztel valaki jan.5-6 körül?

Figyelt kérdés
Én akkor tervezem a tesztet és gondoltam izgulhatnánk együtt. :) Éreztek valami furcsát esetleg?
2012. jan. 4. 10:29
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯
 51/138 anonim ***** válasza:

14 vagyok!:)

Kisvuk!Ez igen!Nagyon drukkolok neked!:)

Kérdező!Szerintem jó a hő!Hiába reggel felkelés előtt kell mérni és úgy vagyok vele,hogy betegség nélkül elég jóóó a 37,3!:)

Én (kisvukkal ellentétben:P) tényleg nem görcsölök rajta és a tegnapi negatív teszttel le is zártam a kombinálást!

Ettől függetlenül a hasam ugyan úgy szurkál és a derekam ugyan úgy le volt szakadva!Hőt nem mértem tegnap!Több tünetem nincs!

Most várom hogy pattanásosodok e vagy nem és hogy a cicim elkezd e fájni,mert akkor tuti meg fog jönni!

Szóval csajok megy a drukk és írjatok hogy ti hol jártok!Remélem szerencsés új évet kezdtetek/kezdtünk!:)

2012. jan. 6. 08:03
 52/138 anonim ***** válasza:
Én sosem voltam túl pattanásos,max 2-3 havonta egy! Most az államon folyamatosan van 4-5! Ez nálad a mensi jele? A ciciknek semmi bajuk! De most valahogy tényleg nem érekel,hogy lesz-e baba! Tegnap azt hiszem jól kibeszéltem magamból,mert bár fontos,hogy jegyen,de már nem érdekel,most,vagy jövő hónapban! :P
2012. jan. 6. 08:08
 53/138 anonim ***** válasza:

14!

Nekem mensi jele egyértelműen!Én kirügyezek!Nem mindig vészes,tehát nem mindig sok,de mindig van!

Az a fura hogy még bő hetem van mensiig ez tuti,és most a tüneteim megfordultak,vagyis...egy héttel hamarabb a cicim fáj,a derekam csak rögtön előtte vagy mikor már megjött!

2012. jan. 6. 08:18
 54/138 anonim ***** válasza:
14. A derekam nekem is fáj,már kb.4 napja! De ez a hülye szék a melóhelyen........ :D Most azokat az okokat keresem,ami nem a terhességtől van! Vagyis nem azt a következtetést vonom le,hogy olyan tünet,hanem azon gondolkodom milyen más lehet! Hát a más esetek vannak többségben! :D Amúgy te első babát vársz? Vgayis szeretnél?
2012. jan. 6. 08:27
 55/138 anonim ***** válasza:

14!

Igen első lenne!Hát én is abból szoktam kiindulni hogy mitől lehet,de semmi olyat nem csinálok amitől fájhat a derekam ennyire!A hátam fáj az üléstől,ahogy görnyedek,de a derekam nem attól!A hasszurkám meg nem kajától van,mert nagyon lent szurkál ahhoz hogy kaja miatt legyen!

2012. jan. 6. 08:35
 56/138 anonim ***** válasza:
Nekem most van mindjárt megjön érzésem! De csak a minike görcsök miatt! És szerintem meg is fog jönni! Biztos vagyok benne! Megkérdezhetem hány éves vagy?
2012. jan. 6. 08:38
 57/138 anonim ***** válasza:

14!

Te mikkora nem várod kisvuk?

25 vagyok!és te?

2012. jan. 6. 09:13
 58/138 anonim ***** válasza:
Én 29 vagyok,és keddre nem vártam! :) De már nem tudom mit higyjek,most reggeliztem egy stanglit,meg kb. 2,5dl completta jeges kv-t,és rá 5 percre megint remegés,hányinger,rossz gyomor! :( Ja,és megnéztem,nem jött meg! :D
2012. jan. 6. 10:05
 59/138 anonim ***** válasza:

14!

Júúúúj de jóóó!:)

Csak tesztelj már hétvégén!:) Akkor már biztos mutat valamit!10-es érzékenységű csak kimutatná már!

Azért milyen már hogy egy kis rosszullétnek hogy tud örülni egy nő!? XD

Hééé...ki érzi magát elviselhetetlennek?

Nálam az is mensi jel!

2012. jan. 6. 10:12
 60/138 anonim ***** válasza:

Jah,majd elfelejtettem!

Azt álmodtam hogy elment wc-re és a bugyimon barnás folt volt,de nem mensi mert arra emlékeznék!A tudatalattim vicceskedik....:P

2012. jan. 6. 10:15
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!