Tesztel valaki jan.5-6 körül?

14 vagyok!:)
Kisvuk!Ez igen!Nagyon drukkolok neked!:)
Kérdező!Szerintem jó a hő!Hiába reggel felkelés előtt kell mérni és úgy vagyok vele,hogy betegség nélkül elég jóóó a 37,3!:)
Én (kisvukkal ellentétben:P) tényleg nem görcsölök rajta és a tegnapi negatív teszttel le is zártam a kombinálást!
Ettől függetlenül a hasam ugyan úgy szurkál és a derekam ugyan úgy le volt szakadva!Hőt nem mértem tegnap!Több tünetem nincs!
Most várom hogy pattanásosodok e vagy nem és hogy a cicim elkezd e fájni,mert akkor tuti meg fog jönni!
Szóval csajok megy a drukk és írjatok hogy ti hol jártok!Remélem szerencsés új évet kezdtetek/kezdtünk!:)

14!
Nekem mensi jele egyértelműen!Én kirügyezek!Nem mindig vészes,tehát nem mindig sok,de mindig van!
Az a fura hogy még bő hetem van mensiig ez tuti,és most a tüneteim megfordultak,vagyis...egy héttel hamarabb a cicim fáj,a derekam csak rögtön előtte vagy mikor már megjött!

14!
Igen első lenne!Hát én is abból szoktam kiindulni hogy mitől lehet,de semmi olyat nem csinálok amitől fájhat a derekam ennyire!A hátam fáj az üléstől,ahogy görnyedek,de a derekam nem attól!A hasszurkám meg nem kajától van,mert nagyon lent szurkál ahhoz hogy kaja miatt legyen!

14!
Te mikkora nem várod kisvuk?
25 vagyok!és te?

14!
Júúúúj de jóóó!:)
Csak tesztelj már hétvégén!:) Akkor már biztos mutat valamit!10-es érzékenységű csak kimutatná már!
Azért milyen már hogy egy kis rosszullétnek hogy tud örülni egy nő!? XD
Hééé...ki érzi magát elviselhetetlennek?
Nálam az is mensi jel!

Jah,majd elfelejtettem!
Azt álmodtam hogy elment wc-re és a bugyimon barnás folt volt,de nem mensi mert arra emlékeznék!A tudatalattim vicceskedik....:P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!