Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Tesztel valaki jan.5-6 körül?

Tesztel valaki jan.5-6 körül?

Figyelt kérdés
Én akkor tervezem a tesztet és gondoltam izgulhatnánk együtt. :) Éreztek valami furcsát esetleg?
2012. jan. 4. 10:29
 81/138 anonim ***** válasza:

14!

ooooo halkan de nagyon gratulalok!majd par nap mulva irj hogy mizu!:)

2012. jan. 9. 14:21
 82/138 anonim ***** válasza:
1! csatlakozom 14! :)
2012. jan. 9. 19:25
 83/138 anonim ***** válasza:
Bocsi 14-es,ezt beolvastam! De előtte válaszoltam rá! :D :D Én miért nem álmodok ilyen jókat,és szépeket? :(
2012. jan. 9. 19:45
 84/138 anonim ***** válasza:
14 Nem tudtam tartani magam,péntek de. ellőttem egy gabrial tesztet! NEGATÍV! Mintha ilyen baromi nagy betűkkal rá lett volna írva! Kicsit elkeseredtem,mert nem tudom mitől vannak ezek a rosszullétek! :( Nem hiszem el,hogy nem jön meg,terhes tüneteim vannak,és negatív a teszt a nemvárt napja után két,és három nappal is! Az a durva,hogy én már nem is érzem azt,hogy babát várok! Még mindig nem jött meg,de most már nem is reménykedem! Holnap megcsinálok még egy tesztet reggeli pis-ből,és ha az is negatív,akkor befejeztem! :( Lehet csak a gyógyszer abbahagyása kevert meg...
2012. jan. 9. 19:52
 85/138 anonim ***** válasza:

14 Te teszteltél? Neked lett negatív? De még korai volt,nem?

Kedves kérdező,én nagyon nagyon örülök,hogy neked sikerült! Magunk között én is gratulálok!

2012. jan. 9. 19:54
 86/138 anonim ***** válasza:

14!

Ááááá előkerült Kisvuk!:)

Ne keseregj,nincs még veszve semmi!Mármint,ha nem most jön össze akkor következő hónapban!:)Ne stresszelj,csak hidd el hogy összejön és kész!

Ma durva hullámaim voltak!Indítottam egy csupa mosollyal aztán tizedmásodperc alatt Sátánná változtam és ez ment egész nap!:)De összességében én jól éreztem magam egész nap,a negatív teszt ellenére is!:)

Én sem érzem hogy terhes lennék,viszont tegnap szépen görcsölgetett a hasam és vizesebb lett a folyásom is!Szerintem tuti meg fog jönni pár nap múlva,VISZONT most este ahogy mentem pancsizni láttam hogy elsötétedett a szeméremajkam!

De ettől eltekintve,szerintem nem volt korai a teszt mert ma vagyok akcióhoz képest 16. napon és a teszt annyira negatív amennyire csak az lehet!

Kérdező viszont tök jó hogy neked pozi lett!Majd tényleg írj pár nap múlva ha teszteltél!

Jó éjt mindenkinek!:)

2012. jan. 9. 21:18
 87/138 anonim ***** válasza:
14 Ilyen hüle hullámaim nekem is vannak! Egyszer jó kedv,sírnék örömömben,aztán meg majd szétvág az ideg! :D De csak azt szoktam mondani,hogy a hormonok... Erre fogok most mindent! :D Bizom a holnapi tesztben,de szerintem negítív lesz! A héten du. leszek csak itt,úgyhogy a negatív eredményt is csak akkor tudom közölni! Jó éjt 14!
2012. jan. 9. 21:34
 88/138 anonim ***** válasza:
Szia 14,és mindenki! A ma reggeli teszt eredményét már tegnap du. közöltem! :) De valahogy most nem visel meg,hogy negatív,most úgy vagyok,hogy úgyis lesz egyszer pozitív! :D És nem hiszed milyen hullámaim vannak még! :D Miután abbahagytam a gyógyszert,rá két hétre én meg voltam hülüve a szexért! De olyan szinten,hogy nagyon nagyon! Ha valaki azt mondta tulipán,még arra is gerjedtem! Ma voltunk együtt párommal,és kb. 1 órát "próbálkoztunk",olyan nehezen jött össze! :( Egyszerűen nem voltam ráhangolva! Ilyen még soha nem volt velem! Remélem nem is lesz! :D
2012. jan. 10. 18:27
 89/138 anonim ***** válasza:

14!

Szia Kisvuk!

Nem is kell keseregni!Érzem hogy ez az év sokkal jobb lesz mint az előző (mindenféle szempontból),így biztos vagyok benne,és kívánom is hogy neked/nektek is az legyen!

Mi nagyon az elején vagyunk,de úgy vagyok vele hogy nem fogok azért kötelező jelleggel szexelni hogy összejöjjön!Biztos hogy ha itt az ideje jönni fog!:)

Kérdező!Voltál dokinál,elmúlt már a pöttyözés?Értesítést kérünk mihamarabb! :)

2012. jan. 10. 21:04
 90/138 anonim ***** válasza:
14! Mennyire vagy az elején? Mióta próbálkoztok? Mi is az elején vagyunk nagyon,dec 15 óta megy a próba! Csak a hülye gyógyszer miatt (dec 2-án hagytam abba) még csak a kimaradásos vérzés volt meg dec 6-án,azóta meg sem jött a rendes mensim! Így elég nehéz lesz össze hozni! :( De már érdeklődtem,ez tök normális,hogy ilyenkor kitolódik! De így meg nem tudom mikor van,volt,lesz peteérésem! :(
2012. jan. 10. 21:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!